Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ördögűzős road trip movie?

2012.02.10. 13:17 Csabi87

Ilyen is van, illetve lesz. A Devil in My Ride, ugyanis a road trip moviet próbálja meg picit összeházasítani az ördögűzős filmekkel, kíváncsi vagyok, hogy milyen sikerrel.

A rendező Gary Michael Scultz első nagy filmje lesz ez, aki azért korábban, 2010-ben már elkészítette a Devil in My Ride-ot, 15 percben, idén pedig egy egész estés változat várható.

Hank és Doreen éppen a saját esküvőjükön ünnepelnek és dajdajoznak, amikor is az asszonykát megszállja az ördög, amihez egyébként a csaj testvérének Travisnek is köze van. A friss férj azonban a helyzethez mérten nem annyira esik kétségbe, ugyanis fogja az asszonykát és Travist, majd neki vágnak az országnak, hogy keressenek valakit, aki elűzi az ördögöt Doreenból, mielőtt a lelke örökre elkárhoztatna.

Nyilván egy erősen vicces horrorfilmről beszélhetünk, legalábbis ez a hír járja.

Az utómunkálatok már zajlanak, nyáron pedig már a külföldi fesztiválokon is vetítik a filmet.

A főbb szerepekben egyébként Sid Haig (Az 1000 halott háza 2., Halloween), Frank Zieger (Helter Skelter) és Erin Breen lesz látható.

Címkék: előzetesek upcomings devil in my ride ördögűzős

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr104085933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása