Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Angol horror: Community

2012.02.09. 17:49 Csabi87

Ma már volt egy debütáló rendezőnk, most Angliából Jason Ford személyében érkezik még egy. A film pedig a Community, ami egyébként egy ideig Final Project néven is futott. 

A történet egy városi legendáról szól, egy helyről, ahol állítólag brutális események közepette több helybéli emberke is eltűnt már. Két diák pedig úgy dönt kamerával látogatnak el a környékre, hogy felfedjék a valóságot, na meg ugye adott esetben hírnévre tegyenek szert.

A helyszínen aztán egy különös kis közösségre bukkannak és egy olyan titokra, amelyre még legvadabb rémálmukban sem igazán gondoltak.

A szinopszis nem tűnik rossznak, az előzetes talán már kevésbé hat izgalmasnak, mindenesetre Jason Ford filmje, érdekes színfoltja lehet a 2012-es évnek.

Címkék: angol community előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664079981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása