Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Ghost Club előzetes

2012.02.03. 16:47 Csabi87

A The Ghost Club első ránézésre (sőt egyébként másodikra is) eléggé hasonlít a Grave Encounters című fasza kis áldokus filmre, ugyanis itt is egy paranormális jelenségeket kutató TV stáb áll a középpontban, szintén egy házban keresgetnek és úgy szintén találnak is valamit.

Bár tény, hogy az előbb említett horrornál a The Ghost Club picit amatőrebbnek és nem picit lazábbnak tűnik. A rendezést Hank Blumenthal vezényelte és a forgatókönyv is az ő kezei közül került ki.

A főbb szerepekben pedig William Forsythe (Inkubus, 1000 halott háza 2.), Enisha Brewster és Alexandra Chen lesz látható.

Az egyik producer egyébként TV sorozatot is szeretne összehozni ebből a koncepcióból. Nem tudom... az előzetes nem túl erős.

Címkék: szellem előzetesek démon áldoku footage upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr254055035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása