Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Steven Spielberg hétvége!

2012.02.03. 12:24 Csabi87

A múlthéten elmaradt hétvégi hármast most pótoljuk és egy igazán neves rendező három filmje kerül előtérbe a hétvége során.

Azt hiszem Spielberget nem kell különösebben bemutatni, hiszen rengeteg jó és nagyon ismert film rendezőjéről van szó, ezúttal három régebbi filmjét vesszük elő, egytől-egyik a '70-es évekből. 

Hétvégén - és könnyen lehet, hogy a következő hét elején, ki tudja mekkora hó lesz - nem leszek számítógép környékén, ezért kevesebb poszt lesz, bár van egy-két beidőzített anyag, csak, hogy senki ne unatkozzon két hólapátolás között (egyébként óvatosan vele, meg ne fázzatok, de tényleg!). 

Ha visszajöttem majd elvileg lesz Supernatural poszt, mert a sorozat a hétvégén visszatér, ami friss hír pedig a hétvégén kimarad, majd jövőhéten valamikor pótolva lesz.

Viszont ez a hétvége Spielberget illeti, két hét múlva pedig újabb rendező és újabb hármas következik.

Címkék: hétvége közlemény közlés

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr134055000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása