Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2011. 02. 01.

2012.02.01. 18:57 Csabi87
  • Elkezdték forgatni a Compound Fracture című horror-thriller, amelyben olyan nevek is szerepet kaptak, mint Tyler Mane (Halloween, Halloween II), Derek Mears (Péntek 13, Ragadozók, Sziklák szeme 2.) és Muse Watson (Tudom, mit tettél tavaly nyáron). A film egy újabb természetfelettis, szellemes produkció lesz.
     
  • Kevin Greutert (Fűrész 6, Fűrész 3D) rendezi a Lionsgate Jessabelle című horrorját. A forgatókönyvet Robert Ben Garant írja, a forgatás pedig márciusban kezdődik. A történet egy lányról szól, aki kényszerből visszatér édesapja házába, ahol szörnyű dolgokra bukkan a születésével kapcsolatban, sőt egy szellembe is belebotlik (Jessabellem-be), akinek feltett szándéka, hogy végezzen a lánnyal.
     
  • Könyvet kapnak a Halloween filmek. Halloween: The Complete Authorized History címen 2013 októberében jelenik meg a könyvecske az államokban, a sorozat 35. évfordulóján. A könyvet a Fangoriás Justin Beahm szerkeszti és egy rakás érdekesség és izgalom várható. Na meg közben ugye készül a Halloween 3D is.
Címkék: hírek jessabelle compound fracture

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr924037768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása