Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead Shadows - újabb horror a franciáktól

2012.02.01. 12:30 Csabi87

Idén valamikor érkezik a Dead Shadows című francia horrorfilm, amely egy Chris nevű srácról szól, akinek a szüleit 11 évvel korábban brutálisan meggyilkolták, pont azon a napon, amikor a Haley üstökös is feltűnt az égen.

A jelenben szintén egy üstökös kerül a középpontba, amelynek megjelenése kapcsán még apokalipszis elméletek is napvilágra kerülnek, ami talán nem is olyan nagy hülyeség, ugyanis, ahogy eljön az éjszaka Chris azt veszi észre, hogy az emberek egy furábban és furábban viselkednek és úgy véli, hogy ennek köze van az üstököshöz. 

Az emberek erőszakosak lesznek és mindinkább kezdenek átváltozni valamivé, ami nem evilági. Chrisnek pedig nincs más választása, mint, hogy megpróbáljon megszökni a lények elől és ha lehet életben maradjon.

A filmet David Cholewa rendezte, a forgatókönyvet pedig Jule Vincent írta. Mindkettőjük debütáló alkotásáról van szó.

A szereplők között viszont található egy akár ismertebb név is, John Fallon (Fűrész 2., 100 halálos lépés), rajta kívül pedig Norbert Ferrer és Wolfrom Fabian érdemes talán megemlíteni.

Ez film pedig igazából még jól is elsülhet.

 

Dead Shadows - Teaser from ADDICT FILMS on Vimeo.

 

Címkék: francia előzetesek szörny földönkívüli upcomings dead shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564035603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása