Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dave of the Dead poszter

2012.01.31. 13:09 Csabi87

Nem rég kezdődtek meg a Dave of the Dead című zombivígjáték előkészületei. A film a zombi apokalipszis után játszódik majd és a történet szerint a zombik köztünk élnek, sőt aktivistáik is vannak, akik a Holtak jogaiért küzdenek. Közülük emelkedik ki Dave is, aki a zombik koronázatlan hőse lesz.

A forgatókönyv és a rendezés Shaun O'Sullivan-t illeti, aki rendezőként első ízben bizonyít, viszont írásai közül a Truth About Kerry című misztikus thrillert már leforgatták.

Kaptunk egy ilyen kezdőleges posztert is, ami annyira nem rossz, de az érdeklődésemet egyelőre sem ez, sem pedig a szinopszis nem keltette fel. Amint érkezik kép vagy előzetes azt mindenképpen posztolom és máris okosabbak leszünk eggyel. 

Címkék: vígjáték zombi poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr574032709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása