Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az óriásgyík támadása

2012.01.30. 13:24 Csabi87

1959-ben készült el a The Giant Gila Monster című szörnyes B-horror, annyira B, hogy már akkor sem örvendett túl nagy népszerűségnek, de azért valljuk be, ennek a műfajnak is lehet hódolni.

Így gondolta ezt Jim Wynorski és kis csapata is, ezért neki is láttak és elkezdték leforgatni a film remakejét ezúttal csak simán Gila! címen.

Wynorski-ról tudni kell, hogy egészen rá van állva a hasonló filmekre, tavaly például a Piranhaconda című remekkel örvendeztette meg a közönséget (sajnos, még nem láttam a filmet, de naná hogy vevő vagyok rá), illetve a magyarul is megjelent filmek közül a Sárkányok bosszúja, a Gyilkos vipera vagy a Tengeri szörnyeteg lehet ismerős tőle.

A Gila! tehát mondhatjuk, hogy beáll a sorba, ugyanis ezúttal egy óriási hüllő szabadul el és kezd őrült tombolásba, pár fiatal pedig úgy dönt, hogy levadássza az állatot.

A főbb szerepekben pedig majd Brian Goss (2001 Maniacs), Terence Knox (A kukorica gyermekei 2.), Jesse Janzen (Cry Wolf), Christina DeRosa (Run! Bitch Run!) és Julie McCullough (A massza)  lesz látható.

Elvileg az amerikai közönség szeptember 15-én láthatja a filmet, de szigorúan csak a TV-ben.

Címkék: szörny poszter upcomings szörnyes

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr363976503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása