Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Motherfuckings space Nazis!

2012.01.27. 12:21 Csabi87

Nos kérem szépen Németország felől, finn rendezővel és Ausztrálián keresztül szépen lassan megérkezik az Iron Sky című film. Az alkotás nem kifejezetten horror, inkább egyfajta sci-fi vígjáték, de mindenképpen fontosnak tartom, hogy rajta tartsuk a szemünket a produkción.

Timo Vuorensola, második nagy filmje (az első a Star Wreck: In the Pirkinning című hasonló darab volt), a nácikról szól, akik a világháború utolsó évében titokban a Holdra menekültek. 2018-ban pedig elérkezettnek látják az időt arra, hogy visszatérjenek és folytassák, amit elkezdtek.

Zseniálisnak ígérkezik, annyi biztos. A produkció egyébként februárban a Berlini Film Fesztiválon már látható, az igazán nagy közönség pedig áprilisban nézheti meg, hazai megjelenésről nyilván még nincs hír. 

A szereplők között Udo Kier (Ördögi szemek, Penge), Götz Otto (Schindler listája), Julia Dietze és Peta Sergeant (Crawlspace) lesz látható.

Az előzetes nem túl hosszú, ugyanis középtájon a rendező is beszél egy picit, de azért jónak néz ki. 

 

Címkék: finn német ausztrál nácik előzetesek sci fi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr963874712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása