Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Visible Scars előzetes és poszter

2012.01.24. 12:17 Csabi87

Tom Sizemore fanok figyelem. Vannak egyébként ilyenek? Sizemore-t szerintem lehet bírni, de elvakultan rajongani érte azért csak tán nem. Viszont ha valakinek mégis pont az említett színész a szíve csücske, akkor tűkön ülve várhatja a művész úr soron következő thrillerjét, a Visible Scars-t.

A történetben Sizemore Mike Gillist, alakítja, aki 17 évvel korábban megölt egy édesanyát és elrabolta az ikreit, hogy a feleségével, aki nagyon vágyott gyerekekre, együtt neveljék fel a kicsiket az erdei kis házukban. Az évek során aztán Gillis egyre több és több gyilkosságot követ el, csak, hogy védje, az időközben pincében cseperedő gyerkőcöket, majd pedig egy tűz következtében sajnos oda is veszik a vidám kis család.
A jelenben már egy Stacy nevű nő történetét követhetjük nyomon, aki ugyanebbe az erdőbe menekül, nagybátyja kis kunyhójába, az idióta pasija elől. Stacy remekül érzi magát a viskóban, felszabadult és miegymás, ám az első éjszaka anyjuk után síró gyerkőcök szelleme kezdi kísérteni a csajt. Mindeközben pedig egy nyomozó, újra előveszi a 17 évvel korábban meggyilkolt édesanya és az eltűnt gyerekek aktáját és vizsgálódni kezd. A nyomozó és Stacy története pedig hamarosan találkozik.

Hát nem az a feltétlenül lehengerlő thriller, de talán egynek majd elmegy. A poszteren túl, ami szerintem egész jó, van egy előzetesünk is, ami viszont szintén nem igazán csigázza fel a kedélyeket. 

Címkék: szellem thriller előzetesek poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr673742091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása