Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy igazán kemény főnök: Redd Inc.

2012.01.21. 11:39 Csabi87

Azt hiszem vannak páran, akik azt gondolják a munkahelyükről, hogy az maga a pokol, a főnök pedig amolyan Luciferként basáskodik felettük. Nos valami ilyesmi lehetett a Redd Inc. című ausztrál horror alapötlete is.

A történet 6 emberről szól, akik egyszer csak egy fura irodában ébrednek a székhez láncolva és nem is igazán értik az egészet. Aztán meg jelenik Mr. Redd, a főnök, aki különböző feladatokkal látja el embereinket, aki hibázik az pedig strigulát kap. A homlokára. Ha pedig kigyűlik az öt... na akkor van csak igazán baj. Na és, ha nem mondtam volna, Mr. Reddről kiderül, hogy egy sorozatgyilkos és elmebeteg egy személyben.

Az előzetes egy remek kis filmet ígér, aminek az értékét talán tovább növeli, hogy a speciális effektekért felelős személy Tom Savini volt, aki picit majd fel is bukkan a filmben.

A filmet Daniel Krige rendezte, míg a forgatókönyvet Jonathon Green és Anthony O'Connor jegyzi.
A főgonoszt Nicholas Hope (Anakonda 2.) játssza, míg a munkaerő képviselői között Kelly Paterniti, Sam Reid és Alan Dukes lesz látható többek között.

Az előzetest mindenképpen csekkoljátok, nagyon jól néz ki.

Címkék: ausztrál előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr173619030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása