Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új előzetes a Gingerclown-hoz

2012.01.20. 19:22 Csabi87

Volt már egy előzetesünk, illetve két poszter is a magyar vonatkozású Gingerclown-hoz. Ma a film Facebook oldalára felkerült egy zsír új trailer, ami az előzőnél picit hosszabb. Még mindig jónak tűnik és nagyon drukkolok, hogy a lehető legnagyobbat szóljon.

Ami viszont szomorú, hogy a megjelenésről továbbra sem hallani semmit, amennyire én tudom az elmúlt év végén már az utómunkálatok zajlottak, viszont a Facebook oldalt érdemes lájkolni, ott nyomon tudjátok követni a legfrissebb híreket. 

Címkék: magyar előzetesek upcomings gingerclown

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr223602234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs93 · http://zs93.blogspot.com 2012.01.22. 09:30:19

Én is várom, de igazából már nem túl lelkesen. Az október 27-i premierdátumból nem lett semmi, ráadásul nem is mondanak semmit, konkrétan mikor várható a film.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.01.22. 11:33:47

Igen, jogos a felvetésed. Talán az, hogy kijött egy új előzetes biztató... vagy csak bedobták, hogy ne feledkezzünk meg a filmről :D

süti beállítások módosítása