Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kézi kamerás horror, ezúttal picit másképp

2012.01.18. 13:43 Csabi87

Azt hiszem sokunknak már a töke ki van a kézi kamerás horrorfilmekkel, hiszen újabban mindenki ezt csinálja. Szerencsére azért akad egy-két izgalmasabb darab is, amely talán még azon is túl mer lépni, hogy 5 percen keresztül egy sarkot mutat, ahol valószínűleg egy számunkra láthatatlan pók szarik.

Nos mostani alanyunk talán ilyen lesz. A The Helpers ugyanis a jól bevált kézi kamerás technikát használja, de egy picit csavartak a sztorin. Persze túlontúl nagy csavart ne várjunk, ugyanis a történet pár fiatalról szól, akik neki vágnak Las Vegasnak, ám útközben lerobbannak, majd jön az ötlet, hogy a csajok vigyáznak a kocsira, a srácok pedig elmennek segítségért. Ja és hogy jön képbe a kamera, az egyik srác viszi magával, videós útinaplózás céljából. 

A filmhez készült teaser pedig el is lövi, hogy mi történik a kis csapattal, pár szadista őrült karmai közé kerülnek, akik aztán nyilván a kamerát is használják a gonoszkodásuk közepette.

Hát olyan áldokus-motelesnek tűnik, de biztos, hogy jobban érdekel, mint a Paranormal Activity 4. része.

A rendezést egyébként Chris Stokes követte el, akitől horror szinten eddig a Somebody Help Me című film első és második részét láthattuk.
A főbb szerepekben pedig Kristen Quintrall (Wolvesbayne), Denyce Lawton (Hetvenöt), Christopher Jones (Somebody Help Me) és JoJo Wright (Fierce Friend) lesz látható.

A filmet egyébként a trailer tanúsága szerint októberben mutatják be. 

 

Címkék: amerikai előzetesek áldoku footage upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr363572435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása