Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne fuss el, ne sikíts, sőt még levegőt se vegyél!

2012.01.17. 13:46 Csabi87

Valami ilyesmivel reklámozták Adrián García Bogliano Cold Sweat című filmjét, amelynek az eredeti címe Sudor fríó. A 2010-es argentin film egész jó visszhangot kapott és most jutottunk el oda, hogy az Államokban is kiadják DVD-n, pont ma. Ezért is gondoltam, hogy érdemel a dolog egy bejegyzést.

A történetben adott pár öregember, akik fogva tartanak egy fiatal lányt, a csajszi barátja viszont keresi élete szerelmét és ő lepődik meg a legjobban, mikor nem egy másik srác karjaiban találja, hanem a bácsikák alagsorában. Az idős urakról kiderül, hogy már több lányt is elkaptak, az interneten begyűjtve őket, hogy aztán elvetemült kísérleteket próbáljanak ki rajtuk. Jackie-t egész konkrétan nitroglicerinbe mártották és nem igazán látszik semmi egér út, hacsak nem a barátja össze nem kapja magát.

Azt kell mondjam jól hangzik és az előzetes is egész fain, főleg a zenék. 
A traileren túl, a tovább után pedig egy 2 perces jelenet is adott, ami spanyol nyelvű, de angol felirat van hozzá. A filmhez még nem volt szerencsém, de kíváncsi lettem.

 

 

Címkék: videó előzetesek argentin upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr823556929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs93 · http://zs93.blogspot.com 2012.01.17. 15:45:30

Már láttam régebben. Egyedi stílus és felvételek, de nem feltétlen a legjobb értelemben. Persze meg lehet nézni, nekem tetszett is.

süti beállítások módosítása