Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hostage előzetes és poszter

2012.01.16. 18:42 Csabi87

Ha minden jól megy idén októberben érkezik a Hostage című horror-thriller, amely egy természetfelettis, szellemes történetet ígér. Nekem speciel picit csömöröm van ettől, de mondjuk tény, hogy a horror ezen alfaja nem tartozik a legkedvencebbek közé. 

Ennek ellenére azért a Hostage nem tűnik rossznak. A sztori egy férfiról szól, aki elvesztette a családját és egy erdei kis nyaralóban éldegél, egyedül. Legalábbis azt hiszi, hogy egyedül, azonban a paranormális tevékenységek beindulnak és főhősünk életére törnek, a szellem/lélek/gonosz (ki minek nevezi) pedig a megszállást tervezi.

Az előzetesből úgy tűnik, hogy a bácsit fogva is tartja a viskóban, ami mondjuk tetszetős lehet, mivel személy szerint bírom az egy helyen játszódó történeteket. 

A filmet Mike Yurinko írta és rendezi. A főbb szerepekben pedig Holt Boggs (Bloodrayne, The Prodigy - Az alvilág réme), George Katt és Liz McGeever (Az idéző) lesz látható.

A poszter és a tovább mögött pedig ott az előzetes.

 

 

"Hostage" Official Movie Trailer from Stamphill Motion Pictures on Vimeo.

 

Címkék: előzetes amerikai szellem thriller poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr703554268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása