Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The River - ami eddig kimaradt

2012.01.15. 17:22 Csabi87

Azt hiszem le kell állnom az ivással. Hetek, hónapok óta élek abban a hitben, hogy a blogra a hamarosan induló Oren Peli sorozattal, a The Riverrel kapcsolatban posztoltam párat. Még egy emlékképem is van, hogy a posztert kipakoltam. Ennek ellenére nem találtam semmit. Azért bízom benne, hogy a kereső a szar. 

Viszont ha már így történt akkor ebben a bejegyzésben zanzásítva következik pár videó, poszter, meg infó a The Riverrel kapcsolatban, csak hogy ne maradjon ki ez sem.

Oren Peli a Paranormal Activity-vel verekedte be magát a köztudatba, aztán meg inkább a producerkedés és az írás felé fordult. Ez utóbbinak pedig a The River című sorozat lett az eredménye, amely február 7-én érkezik.

A történet az Amazonas mentén fog játszódni, ahová egy mentő expedíció indul, akik az ott dolgozó híres professzort szeretnék megtalálni, a kutatást pedig egy dokumentum filmes csapat rögzíti (hát Peli nem hazudtolja meg önmagát). A kalandok pedig beindulnak varázslatos és egyben rémisztő helyekre kalauzolnak el minket a készítők. 

Az ígéretek szerint minden héten egy újabb mini drámával fűszerezett horror történetet kapunk majd. 

A főbb szereplők között ott lesz Bruce Greenwood (Menedék a halálból), Daniel Zacapa (Hetedik), Joe Anderson (A tébolyultak), Eloise Mumford, Leslie Hope (24), Paul Blackthorne (Karácsonyi ének) és Paulina Gaitan.

A shocktillyoudrop.com készített egy interjút is Peli-vel, amelyben a The River volt a téma, fordítás most nincs, viszont angolosoknak itt az interjú.

Hogy mennyire fog működni egy áldokus sorozat, hát majd meglátjuk, mindenesetre nem tűnik rossznak.

A poszter és a tovább után pedig van pár videó. 

 

 

 

 

Címkék: sorozat the river upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr223548941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása