Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 12. rész

2012.01.15. 13:10 Csabi87

Ismét egy időutazós résszel gazdagodtunk, a célállomás ezúttal 1944 volt és az Idő Istenének köszönhetően jutott Dean az említett évbe. 
Az időutazós filmeket mindig is bírtam és ha bár a rész a megszokott kliséket hozta, azért nagyon tetszett, bár az egy picit lelombozott, hogy most is egy MOTW részt kaptunk.

A kép és a tovább után spoileresen folytatom.

 

Az elején egy kis flashbackkel kezdtünk, ami részben jó volt, hiszen felvázolták nekünk, hogy kit üldöznek a srácok és miért, viszont akár úgy is felfoghatjuk, hogy 10 percet elvettük az időutazásból, főleg ha beleszámoljuk azt is, hogy Sam jelenetei a jelenben játszódtak és nem is voltak valami izgalmasak, habár a seriff néni visszatért, ő meg egy szerethető karakter.

1944 azt hiszem teljesen rendben volt, mondjuk azt tényleg sajnálom, hogy kevés jelenet játszódott ott, pedig kaptunk egy Eliot Ness-t is, akiről kiderült, hogy vadász, plusz az Ezra nevű karakter is egész fain volt. Dean is elég bad-ass sikerült, a poénok pedig nagyon jók voltak.

Lester.
That a German name?

Mondjuk azért remélem nem ez volt az ez évi vicces rész, mert annak talán kevés volt, főleg annak fényében, hogy a Sam és Jody seriff részei többnyire nélkülözték a humort. 

Ness karaktere viszont több volt, mint jó, Nicholas Lea jól hozta az alakot, sőt ugye még Dean-t is helyre rakta, azt illetően, hogy akkor, hogy is kell viselkednie egy vadásznak (Tell me, are all hunters as soft as you in the future?), ez kellett már, reméljük lesz is foganatja. 

E heti szörnyként pedig ugye az Idő Istene jutott, Chronos, aki saját állítása szerint nem szörny. Na de az Istenektől ezt már megszokhattuk. Vele nem volt különösebb probléma, bár nem is gondolom, hogy egy emlékezetes karakter marad, itt volt, jó volt, oszt ennyi. Kaptunk már sokkal emlékezetesebb gonoszokat is, még ha csak egy részesek is voltak.

Who's he?
Some farmer clown?

A vége rész meg azt hiszem még visszatérő momentum lesz, pláne, hogy bumm vége is lett az epizódnak -gondolok itt Cronos jóslatára Sam-et illetően, valószínűleg a levitánokkal kapcsolatos jövőképet hallhattunk, legalábbis a fekete nyálkás részből erre lehet következtetni.

Egészében véve tetszett a rész, az időutazós téma miatt főleg, Vissza a jövőbe utalás is volt, az meg pláne és habár nem volt egy túl akció dús vagy véres rész, a poénok jók voltak és az egész 1944-es feeling bejött. 

Megemlíteném még az e heti vendégszereplőket, akik között tehát Nicholas Lea (X-akták, V, mint veszélyes), Kim Rhodes és Jason Dohring tette tiszteletét. 

A következő rész egyelőre megint MOTW-osnak tűnik, mondjuk az előzetes alapján ennek ellenére jól néz ki, csak igazán kaphatnánk már egy kis levitánt. 

A rész előzetese egyébként itt látható.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr573548722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása