Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Indie gore: Wrath of the Crows előzetes

2012.01.10. 12:25 Csabi87

Az idén várható horrorfilmek listájáról a Wrath of the Crows kimaradt, viszont most, hogy van hozzá előzetes gondoltam itt a helye. 

Tulajdonképpen egy független horrorfilmről van szó, ami szerintem az előzetesen meg is látszik, viszont, ami tény, hogy a gore és vérengzések egészen korrektül vannak ábrázolva, tehát e tekintetben semmiképpen nem szabad leírnunk a filmet. 

A történet egy börtönszerű helyen játszódik, ahová főhőseink be vannak zárva, kínozzák őket, sőt valamelyest a szexualitás is teret kap a filmben. Természetesen a rabok igyekeznek megszökni, a másik fél pedig ezt nem szívesen engedi.

Fontos még tudni, hogy egy angol nyelvű, ám de olasz produkcióról van szó, amelyet Ivan Zuccon (Colour from the Dark, La casa sfuggita)  írt és rendezett.
A főbb szerepekben Tiffany Shepis (Nightmare Man, Rendezte: a Halál), Debbie Rochon (Bleed, Santa Claws), Tara Cardinal (Bloodstruck) és Domiziano Arcangeli (Orgy of Blood, Waiting for Dracula) látható.

Címkék: olasz előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr503533857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.11. 20:44:55

Elég beteg egy film a trailer alapján :D meglessük :)

süti beállítások módosítása