Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2012-ben #5

2012.01.10. 18:31 Csabi87

Csapó öt. Azaz 5. alkalommal nézzük meg, hogy milyen horrorfilmekre is készülhetünk az idei évben. Jó páron túl vagyunk már, de szerencsére a lista továbbra is kiapadhatatlan és még most is akadnak olyanok, amelyekre mindenképpen érdemes várni.

A korábbi listákat is megtalálhatjátok: #1, #2, #3, #4

A friss hatos pedig mindjárt a tovább után.

 

 

1. The Frozen Ground

Na jó, picit csalok, mert ez a film nem kifejezetten horror, inkább thrillerként emlegetik, de annyi baj legyen. Sorozatgyilkosos film Nicholas Cage-dzsel és John Cusackkel a főszerepben, tehát még jó is lehet, bár Cage azért gyakran nyúl félre. A történet szerint egyébként egy fiatal leányzó menekül gonosz karakterünk elől. Ami viszont elborzasztó lehet, hogy 50 Cent is tiszteletét teszi a produkcióban, ő pedig egy ripacs, amire bizonyítékom is van... a filmjei.

Rendező: Scott Walker
Forgatókönyvíró: Scott Walker
Szereplők: Nicholas Cage (Boszorkányvadászat), John Cusack (Azonosság, 1408), Vanessa Hudgens (Álomháború), Radha Mitchell (Silent Hill - A halott város)

2. World War Z

December 21. Legalábbis a külföldi megjelenés, kíváncsi vagyok, hogy itthon mi lesz a film sorsa, hátha még befér nálunk is arra a hétre. A filmet túlontúl azt hiszem nem kell bemutatni: Brad Pitt, meg zombik, akcióval fűszerezve. Már ha éppen a magyar hatóságok nem foglalnak le megint valamit. 
A film egyébként Max Brooks regényét veszi alapul.

Rendező: Marc Forster
Forgatókönyvírók: J. Michael Straczynski (Underworld: Az ébredés), Matthew Michael Carnahan
Szereplők: Brad Pitt (Interjú a vámpírral), Eric West, Matthew Fox (Lost), David Morse (Halálsoron, Disturbia)

3. Intruders

Tulajdonképpen tavalyi film, szintén a filmfesztivált bejárt kategóriából, nagyobb közönséghez viszont majd csak idén érkezik. Történetünk egy élénk fantáziájú kis srácról szól, aki feltétel nélkül hisz az arcnélküli szörnyről, amely a szekrényében él. Anyukája először csak legyint, majd csak hamar kiderül, hogy ez bizony nem tréfa dolog. Mindez Madridban. Eközben Londonban egy kis lány szintén egy arcnélküli lény történeteivel ijesztgeti társait, ám a kis csaj kezdi azt érezni, hogy kitalált rémmeséje, és főként annak főgonosza az arcnélküli ghoul életre kelt. Jó mi?

Rendező: Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később)
Forgatókönyvírók: Nicolás Casariego, Jaime Marques
Szereplők: Clive Owen (Sin City, Az ember gyermeke), Daniel Brühl, Carice van Houten (Fekete halál), Kerry Fox (Sekély sírhant)

4. [REC] 3: Genesis

Az egyik legjobban várt 2012-es film számomra egyértelműen a [REC] 3. része. Az első jó volt, a második még jobb volt, tehát ezek alapján egy nagyon ütös 3. rész vár ránk. Na meg ugye előbb utóbb egy negyedik is érkezik.
A spanyol produkcióhoz előzetest már kaptunk, amiből az is kiderül, hogy a fertőzés végre kiszabadul az épületből és egy esküvőn üti fel a fejét. 

Rendező: Paco Plaza (Farkasvadászat, [REC] korábbi részei, El segundo nombre)
Forgatókönvyírók: Paco Plaza, Luiso Berdejo ([REC], Karantén, Karantén 2.)
Szereplők: Leticia Dolera, Javier Botet (Holtak tava, [REC]), Diego Martín (A bűn művészete), Álex Monner

5. John Dies At The End

Korábban, még szeptemberben volt előzetes ehhez a vicces horror-fantasy-hez, amely két fiatal srácról, illetve egy új drogról szól, ami eddig soha nem látott élvezeteket nyújt a használóinak, segítségével ugyanis dimenziókat és idősíkokat is átléphet az ember. Ez pedig kétségkívül menő, ám a gond, hogy egy nem e világi invázió veszi kezdetét, amit két főhősünknek kéne megállítani. Velük pedig mindösszesen annyi a baj, hogy munkát is alig találnak.

Rendező: Don Coscarelli (Fantazma filmek)
Forgatókönyvíró: Don Coscarelli
Szereplők: Chase Williamson, Rob Mayes (The Horror Convention Massacre), Paul Giamatti (Lány a vízben), Clancy Brown (Csillagközi invázió, A remény rabjai)

6. The Haunting in Georgia

A címből könnyen ki is lehet találni, hogy miről is van szó a The Haunting in Georgia esetében. Úgy bizony, adott egy család, akiket természetfeletti lények baszogatnak, mindez pedig az Államok déli részén történik. A cím egyébként részben ismerős lehet, hiszen 2009-ben volt egy film a Kísértetjárás Connecticutban, amelynek tulajdonképpen ez a film a folytatása, sőt egy New Yorkos 3. rész is várható majd. 
Nem tudom ez mennyire eredeti vagy jó, mert habár az első rész nem volt olyan szörnyű, de mély nyomokat se hagyott, illetve kérdés, hogy mivel lesz ez több?

Rendező: Tom Elkins
Forgatókönyvíró: David Coggeshall
Szereplők: Chad Michael Murray (Viasztestek), Abigail Spencer (Alvajáró), Cicely Tyson, Katee Sackhoff (Fehér zaj 2: A fény)

Címkék: upcomings várható filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr803530180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darkman 89 2012.01.10. 19:51:31

rec 3 zseniális lessz nagyon várom amikor az öreg ember belehány a tömegbe az nagyon karcol:) ja és október be jön még a texasi láncfüreszes 3d igaz hogy csak Amerikaba..

Cyril 2012.01.11. 20:36:25

Hali Csabi!
Kerestem trailereket, ami hiányzott, vagy 'rossz' minőségű volt, ha gondolod cseréld le őket

2. World War Z : youtu.be/oMm4s1268to

3. Intruders : youtu.be/Uy2vRMKa3kU

4. [REC] 3: Genesis : youtu.be/REmQ3gHFPro

5. John Dies At The End : youtu.be/SDGulrgmZ0Q

6. The Haunting in Georgia : youtu.be/A4S2xvp3hs8

Várós: [REC] 3: Genesis,Intruders a többit majd meglátjuk :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.01.12. 12:32:41

Hali!
Köszi szépen, cseréltem őket.
A World War Z előzetes viszont fake, valami rajongó dobta össze :)

süti beállítások módosítása