Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2012-ben #4

2012.01.08. 19:15 Csabi87

Jön a negyedik felvonás, ami azt jelenti, hogy a végére összesen 24 filmmel leszünk gazdagabbak, ami az idén várható termést illeti. Ez pedig mindenképpen jól hangzik. A tovább mögött tehát ezúttal is 6 darab film vár rátok. 

A rovat korábbi posztjait is vissza lehet nézni: #1, #2, #3.

 

 

1. Grabbers

Ír-angol sci-fi beütésű horrorvígjáték. Ez szerintem már magáért beszél. Ami pedig külön jó, hogy a történet sem tűnik rossznak. Írországban járunk, amikor is pár vérszívó földönkívüli lepi el a környéket, főhősünk pedig, aki felfedezi mindezt, úgy dönt, hogy a túlélés egyetlen eszköze az, ha elkezd alkoholizálni.

Rendező: Jon Wright (Tormented)
Forgatókönyvíró: Kevin Lehane
Szereplők: Richard Coyle (Outpost: Black Sun), Ruth Bradley (In Her Skin), Russel Tovey (Being Human), Lalor Roddy (Boy Eats Girl)

2. Resident Evil: Retribution

Azt hiszem ezt a filmet nem is kell túlságosan bemutatni. Sok pénzből, nagyon látványosra, valószínűleg ez lehet a stáb jelszava. Picit egyébként itt is az az érzésem, mint az Underworldnél, hogy ez már inkább egy látványos akció, mintsem horror, de azért az első részre még most is kellemes nosztalgiával emlékszem vissza.
Külföldön szeptember 14-én került a mozikba, a hazai megjelenésről még nincs hír. A történet pedig végül is a szokásos... Alice harcol az Umbrella vállalat és a zombik ellen.

A filmmel kapcsolatos eddigi posztokat itt találjátok.

Rendező: Paul W. S. Anderson (A kaptár filmek)
Forgatókönyvíró: Paul W. S. Anderson
Szereplők: Milla Jovovich (A kaptár), Sienna Guillory (Kaptár 2.), Michelle Rodriguez (A kaptár), Ali Larter (Végső állomás, A kaptár 3.), Kevin Durand (X-Men kezdetek: Farkas)

3. Frankenweenie

Tim Burton az idei évben a Dark Shadows mellett egy animációs horrorvígjátékkal is készül a rajongók számára. A Frankenweenie-t egyébként 1984-ben Burton már leforgatta és 29 perces rövidfilm formájában, ennek készül el tulajdonképpen egy hosszabb változata idén.
A történet az ifjú Frankensteint eleveníti meg, aki szeretett kis kutyáját Sparky-t éleszti fel a halálból, azonban ez a tett nem várt következményekkel jár. 
Elvileg október elején nálunk is bemutatják ezt a filmet.

Rendező: Tim Burton (Dark Shadows, A halott menyasszony)
Forgatókönyvírók: Tim Burton, Leonard Ripps, John August (A halott menyasszony)
Angol hangok: Winona Ryder (Drakula), Catherine O'Hara (Karácsonyi lidércnyomás), Martin Short, Martin Landau

4. The Texas Chainsaw Massacre 3D 

Megint Texas, megint láncfűrész és megint mészárlás, viszont ezúttal 3D-ben. Hát na, Hollywoodban kell a pénz, mert abból lesznek a milliók.
A középpontba egy leányzó kerül, aki hazautazik Texasba, hogy begyűjtse az örökségét, viszont jön a hülye gyerek a láncfűrésszel. Bármennyire is szeretem ezt a sorozatot, picit unalmasnak érzem, hogy ebből most egy 3D-s részt is forgatni kell, ennek ellenére előbb, vagy utóbb úgyis befizetek rá.

Rendező: John Leussenhop (A fogoly)
Forgatókönyvíró: Stephen Susco (Átok, Átok 2.)
Szereplők: Alexandra Daddario, Tania Raymonde (Death Valley), Thom Barry, Richard Riehle (Chillerama)

5. Halloween III

A Halloween 3. részéről egyelőre nem sokat tudni, annyi biztosnak látszik, hogy amerikai földön október 26-án érkezik, illetve a rendező és a forgatókönyvíró személye ismert, valamint az, hogy 3D-s produkcióra számíthatunk. Ezentúl nem sok infóval tudok szolgálni, bár annyi biztos, hogy Michael Myers ezúttal is tiszteletét teszi.

Rendező: Patrick Lussier (Véres Valentin 3D, Drakula 2000, Fehér zaj 2.)
Forgatókönyvíró: Todd Farmer (A hírnök, A hírnök 2., Véres Valentin 3D)

6. Piranha 3DD

Végül pedig, hogy a remake-ek és a sokadik folytatások sorát zárjuk a Piranha remake második részét is az idei évre ígérték. Kedvenc halacskáink ezúttal egy újonnan megnyílt vízi parkban időznek és eszegetnek. Szégyengyalázat, de nekem addig még az előző részt is pótolnom kell.
Ja igen elvileg David Hasselhoff is feltűnik majd, saját magát alakítva. Zseniális.

Rendező: John Gulager (A dög trilógia)
Forgatókönyvírók: Marcus Dunstan, Patrick Melton (A dög trilógia, Fűrész 4, 5, 6., The Collector)
Szereplők: Danielle Panabaker (Péntek 13, A tébolyultak), Ving Rhames (Zombie Apocalypse, Holtak hajnala), Katrina Bowden (Trancsírák), Christopher Llyod (Piranha 3D)

Címkék: upcomings várható filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr333528744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.09. 20:16:34

Na itt vannak már remek dolgok :D
1.Grabbers - remélem jot hoznak ki belőle
2.The Texas Chainsaw Massacre 3D - igen szeretjük, kötelező darab
3.Halloween III - igen
4.Piranha 3DD - kis aranyos halacskák :)

süti beállítások módosítása