Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor az ATM fülkébe ragadsz

2012.01.07. 14:32 Csabi87

Ugye fülkének hívják? Vagy ATM fiók? Vagy szoba? Nem tudom, annyi viszont bizonyos, hogy ha van pénz a bankkártyádon akkor egy egész jó hely. 

Így gondolja ezt pár (egészen konkrétan három) fiatal is, amikor késő este, úgy döntenek beugranak egy kis zséért, ám a kivezető út nem is olyan egyszerű, mivel egy kapucnis idegen állja útjukat, aki először csak néz és hőseink ezért nem mennek ki, majd az életükre is tör, az egyetlen menedék pedig az ATM épülete tűnik (persze az előzetesből kiderül, hogy az se az). 

Szeretem az ilyen filmeket, még akkor is ha felettébb hülyén néz ki, hogy egy kapucnis bohóc rettegésbe tart két férfit és egy nőt, úgy hogy azok nem tudnak kijönni a rejtekükből. Mindenesetre várom mi sül ki ebből.

A filmet egyébként David Brooks rendezte, akinek ez az első rendezése. A forgatókönyvet pedig Chris Sparling jegyzi, akinek az Élve eltemetve című remek filmet köszönhetjük és akiről az a gyanúm, hogy betegesen szeret embereket beszorítani, kelepcébe ejteni bizonyos helyeken.

A szereplők közül Alice Eve (The Raven), Josh Peck és Brian Geraghty (Ismeretlen hívás) nevét említeném meg.

Címkék: amerikai thriller előzetesek atm upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr683525217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása