Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2012-ben #3

2012.01.06. 18:30 Csabi87

Az eddigi 12 filmhez újabb 6 érkezik, tehát a lista terebélyesedik bőséggel, csak győzzünk válogatni. 

A lista eddig két részét itt és itt találhatjátok, a tovább után pedig ott a mai adag.

1. Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Lincoln, mint vámpírvadász? Miért ne? Miután édesanyjával egy természetfeletti lény végez, Lincoln úr beleveti magát a vadászatba. 
Előzetes eleddig nem érkezett viszont az talán bizakodásra adhat okot, hogy, mint arról tegnap írtam az Asylum sikerszagot szimatol, mivel elkészítik a saját változatukat (koppintásukat) a filmből, csak náluk vámpírok helyett zombikkal küzd majd az Egyesült Államok elnöke. Szintén jó jel lehet, hogy a rendezést Timur Bekmambetov vezényli, akitől az Éjszakai őrséget és a nappalit is láthattuk, valamint a Wanted című furán repülő golyókkal tarkított akciófilmet is.
Külföldön június végére ígérik a produkciót.

Rendező: Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség, Nappali őrség)
Forgatókönyvírók: Seth Grahame-Smith (Dark Shadows), Simon Kinberg (Hipervándor)
Szereplők: Mary Elizabeth Winstead (Fekete karácsony, A dolog), Dominic Cooper, Alan Tudyk (Trancsírák), Benjamin Walker

2. Warm Bodies

Picit félve említem ezt a filmet, de majd meglátjuk mi sül ki belőle, ugyanis egy romantikus zombifilmről van szó. Bizony... Tvájlájt zombikkal. Szintén a hasonlóságot jelzi az is, hogy szintén egy könyv, egész konkrétan Isaac Marion azonos című regénye adta az alapot, amelyet egyébként Meyer asszonyság is bőszen ajánl, tehát egy kutya lehet a kettő.
Mindenesetre a történet középpontjában egy R nevű zombi áll, aki első ránézésre egy klasszik zombi, viszont egyszer csak beleszeret az egyik áldozata barátnőjébe. Ez pedig megváltoztatja a zombi főhősünket, sőt akár az egész zombitársadalmat is. Mozgóképek egyelőre nem érkeztek, de lehet jobb is ez így?
A várható megjelenés (persze külföldi) augusztus 10.

Rendező: Jonathan Levine (Majd meghalnak Mandy Lane-ért)
Forgatókönyvíró: Jonathan Levine
Szereplők: Teresa Palmer (Átok 2.), Analeigh Tipton, Nicholas Hoult (X-Men: Az elsők), John Malkovich (A vámpír árnyéka)

3. The Apparition

A természetfeletti meg a szellemek nyernek teret a The Apparition címre keresztelt horror-thrillerben is. A történet középpontjában egy szerelmetes pár áll, akik fura, ijesztő események szemtanúi lesznek kis házukban és kénytelen-kelletlen rájönnek arra, az egyik iskolai feladat kapcsán szabadult rájuk egy lény. Menekülnek, futnak, próbálnak túlélni és egy szakértőt is bevonnak az egész hajcihőbe.
Augusztus 24-re ígérik a filmet, ami egyébként egy rendezői debütálás is lesz.

Rendező: Todd Lincoln
Forgatókönyvíró: Todd Lincoln
Szereplők: Tom Felton (Night Wolf), Ashley Greene (Summer's Blood), Sebastian Stan (Gone), Julianna Guill (Péntek 13, Altitude)

4. Sinister

Ethan Hawke-s krimi horror, amely egy bűnügyi regényíróról szól, aki egy megtalált videó felvétel segítségével kezd elnyomozni egy meggyilkolt család ügyében, a nyomozás során pedig a természetfeletti erők is tiszteletüket teszik.

Rendező: Scott Derrickson (Hellraiser: A pokol démonjai, Ördögűzés Emily Rose üdvéért)
Forgatókönyvírók: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Szereplők: Ethan Hawke (Daybreakers - A vámpírok kora), Juliet Rylance, James Ransone (Szalagavató), Vincent D'Onofrio.

5. The Possession

Jeffrey Dean Morgan neve azt hiszem mindenképpen ismerős lehet, leginkább az Odaát rajongók számára. A színész idén ismét jelentkezik egy horrorfilmmel augusztusban. A történet egy leányzóról szól, aki egy kerti kiárusításon egy antik doboz becsületes tulajdonosa lesz, a bibi viszont az, hogy az ősi dobozhoz egy ősi lélek is jár, a leányzó fejére pedig átok száll (rímelt, wáhá). A szülők pedig mindenáron igyekeznek megtörni ezt az átkot.

Rendező: Ole Bornedal (Éjjeliőr a hullaházban, Szabadítsd meg minket a gonosztól)
Forgatókönyvírók: Juliet Snowden (Boogeyman), Stiles White (Boogeyman)
Szereplők: Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan (Odaát, The Resident), Kyra Sedgwick, Madison Davenport (Paraszomnia)

6. 7500

A 7500 tulajdonképpen inkább thriller lesz, mint horror, mindazonáltal érdekes lehet. A cím, egy repülőgép járatra utal, amely a Csendes-óceán felett röppen át éppen, amikor is természetfeletti erők kerítik hatalmukba a gépet és még Amy Smart is ott lesz.
Plusz külön jó lehet, hogy Takashi Shimizu rendező vezényel, akinek az Átok filmeket is köszönhetjük.

Rendező: Takashi Shimizu (Átok, Átok 2.)
Forgatókönyvíró: Craig Rosenberg (Hívatlan vendég, Félhomály)
Szereplők: Leslie Bibb (Adsz vagy kapsz), Ryan Kwanten (True Blood), Amy Smart (Pillangó-hatás), Jamie Chung (Kegyetlen titok)

Címkék: upcomings várható filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr23522364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.09. 20:03:55

Hát ez elég szegényes, de lehet mert nem voltak vidik, az talán jobban megfogja az embert, mint az irásos formátum, traliert trailert trailert ! :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.01.09. 23:21:46

igen tudom, amelyik filmhez találok előzetest ahhoz természetesen pakolok (hacsak nem béna vagyok és nem találom meg őket), sokhoz még nincs, mivel ezek nagy része az év második felében jön, de amint lesznek előzetesek azok persze külön posztokba szépen kikerülnek ;)

süti beállítások módosítása