Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2012-ben #2

2012.01.04. 17:27 Csabi87

Fussunk át pár filmen megint és itt jelezném, hogy a hírek, képek, előzetesek is jönnek holnaptól, csak elhúzódott a Szilveszter és most értem haza:).

A tovább mögött ezúttal is 6 darab film lapul.

1. The Raven 

A The Raven, magyarul majd valszeg A holló címet viseli film tulajdonképpen inkább thriller, mint horror, viszont a korábbiakban is volt már róla egy-két szó a blogon, ezért itt a helye.
Ugye Edgar Allan Poe történetéről van szó és a filmben Poe karaktere is megelevenedik majd és egy nyomozásban vesz részt, amelynek központi figurája, a gonosz gyilkos Poe történeteit lekopírozva gyilkolgat. 

Március 9-én érkezik USA honban a film, itthoni megjelenésről egyelőre nem találtam infókat. 

Korábban voltak képek, illetve előzetes is, ami most picit lentebb kapott helyet. 

Rendező: James McTeigue (V mint vérbosszú, Nindzsa gyilkos)
Forgatókönyvírók: Ben Livingston, Hannah Shakespeare
Szereplők: Luke Evans (Halhatatlanok), John Cusack (1408, Azonosság), Alice Eve (ATM), Brendan Gleeson (Safe House, 28 nappal később)

2. Silent House 

Említés szintjén már erről a filmről is volt szó, ennél sokkal több most sem történik, mivel előzetest nem igazán találtam, bár rész megoldás született. Mondom is, hogy miről van szó. A Silent House egy amerikai átdolgozás, feldolgozás, újradolgozás, lopás film (mindenki válassza ki a neki megfelelőt), ugyanis, egy 2010-es uruguayi horrort vettek alapul a készítők, amely egy kísérteties házban játszódik, egy Laura nevű hölggyel a főszerepben. Az amerikanizált változatban őt Sarahnak fogják hívni egyébként.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz [REC] szintű lopás a dologból, mindenesetre, az eredeti film előzetesét megtaláltam és ha bár a youtube leírásban az amerikai változatként állítják be az egészet ennek ne higgyünk, viszont valami hasonlóra számíthatunk.

Az eredeti film 6 ezer dollárt kóstolt és Gustavo Hernández úrhoz köthető.

Rendezők: Chris Kentis (Nyílt tengeren), Laura Lau
Forgatókönyvíró: Laura Lau (Nyílt tengeren)
Szereplők: Elizabeth Olsen (Red Lights), Adam Trese, Eric Sheffer Stevens, Julia Taylor Ross

3. The Cabin in the Woods

Ismét egy régebbi ismerős, múlt hónap elején ugyanis poszter és előzetes is volt már a filmhez, ami egészen pofásnak tűnik, annak ellenére, hogy az alapsztori nem egy nagy eresztés. Adott pár fiatal, akik elindulnak az erdőbe, ahova nem is mehetnének, még szólnak is nekik, de leszarják, aztán meg pórul járnak.
A készítők egyébként ismerősek lehetnek, mivel habár első rendezős debütálásról van szó, a rendező és a forgatókönyvíró korábban az Angel, a Buffy és a Lost sorozatokban is közreműködött, írt, producerkedett.

Rendező: Drew Goddard
Forgatókönyvírók: Drew Goddard (Cloverfield), Joss Whedon (Alien 4: Feltámad a Halál)
Szereplők: Richard Jenkins (Let Me In), Bradley Whitford, Jesse Williams, Kristen Connolly (Az esemény)

4. House at the End of the Street

Anyu és lánya új helyre költöznek, ami egészen jónak is tűnik, viszont mi nézők már az elején tudjuk, hogy az egyik utcában lakó leányzó legyilkolta a szüleit. Anyu lánya pedig összehaverkodik egy sráccal, aki túlélte az előbb említett hentelést. 
Sokkal több infót nem találtam a filmről, elvileg áprilisban érkezik a tengerentúlra, viszont az igazsághoz tartozik, hogy az előzetes tervek szerint februárra ígérték. Tehát 4-es metró szaga van az egésznek.
Előzetessel sajnos egyelőre nem tudok szolgálni, de egyébként egy PG-13-as filmre számíthatunk, ami a korhatáros besorolást illeti.

Rendező: Mark Tonderai (Hush)
Forgatókönyvíró: David Loucka (Álmok otthona) [Jonathan Mostow ötlete alapján]
Szereplők: Jennifer Lawrence (Devil You Know), Elisabeth Shue (Árnyék nélkül, Bújocska), Max Thieriot (Vedd a lelkem!), Gil Bellows (Goblin)

5. Dark Shadows 

Tim Burton következő filmjét májusra ígérik, Johnny Depp pedig (szokás szerint) ismét tiszteletét teszi. A Dark Shadows egy 1966 és 1971 közötti gótikus horrorsorozat volt, amelyet most így keltenek életre. A történet középpontjában egyébként egy vámpír áll, aki a Barnabas Collins nevet viseli (őt alakítja Depp) és az ő kalandjainak lehetünk szem és fültanúi.

Karakterekről fotó itt.

Rendező: Tim Burton (Ollókezű Edward, Sweeney Todd)
Forgatókönyvíró: Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
Szereplők: Johnny Depp (A titkos ablak), Eva Green, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller (Drakula 2000, Dexter)

6. Prometheus

Ridley Scott "alienes" filmje, amelyben ugye tudósok utazgatnak idegen bolygóra, ahol meg nem lesznek egyedül és a film egyébként is egy fajta alapot is ad az Alien filmeknek. 

A Prometheushoz már volt poszter, előzetes, meg érdekességes videók is. Mindenképpen várós, csak ne hogy pofára essünk.

Rendező: Ridley Scott (A nyolcadik utas: a Halál)
Forgatókönyvírók: Jon Spaihts (A legsötétebb óra), Damon Lindelof (Lost, Cowboyok és űrlények)
Szereplők: Noomi Rapace (A tetovált lány), Michael Fassbender (Town Creek, Gyilkos kilátások), Charlize Theron (Az ördög ügyvédje), Patrick Wilson (Insidious)

 

Címkék: upcomings várható filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr793519653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.04. 21:12:39

Hát az első pack ütősebb volt, innen a The Cabin in the Woods ami jónak igérkezik...

süti beállítások módosítása