Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2012-ben #1

2012.01.02. 15:26 Csabi87

Jó hírem van a horror rajongók számára (bár valószínűleg nem igazán lesz meglepő), 2012-ben is egy rahedli horror várható. A lista valóban elég terebélyes, de arra gondoltam, hogy az elkövetkezendő pár hétben sorra vesszük, hogy nagyjából mire lehet számítani. 

A sort a már konkrét megjelenéssel bíró filmekkel kezdjük, aztán pedig áttérünk a 2012-re ígért darabokra is, amelyek között lesznek egyenesen DVD-re érkező alkotások is, illetve olyan is előfordulhat, amit habár ez évre ígértek, de megeshet, hogy csúszik ez a megjelenés.

Egy bejegyzésben egyébként köbö 6 filmről lesz szó. 

A tovább után jön is az első hatos.

1. Az ördög benned lakozik (The Devil Inside)

Az idei év első horrorfilmje, már, ami a külföldi megjelenést illeti, itthon elvileg márciusban lesz a bemutató (ha minden igaz 29-én, de újabban 15-éről is lehetett hallani).
A film története Maria Rossi körül forog majd, aki korábban brutálisan meggyilkolt 3 embert, majd évek múlva szerető lánya utazik el abba az elmegyógyintézetbe, amelyben anyját is fogva tartják, Isabella feltett szándéka az, hogy kideríti mi történt édesanyjával. Mivel a leányzó gyanúja szerint édesanyját démonok szállták meg, ezért két "szakembert" is segítségül hív, hogy így segítsenek az őrült asszonyon. Főhőseink pedig csak hamar gonosz démonokkal találják szembe magukat.

A filmmel kapcsolatos anyagokat itt találjátok.

Rendező: William Brent Bell (Stay Alive - Ezt éld túl!)
Forgatókönyvírók: William Brent Bell, Matthew Peterman (Stay Alive - Ezt éld túl!)
Szereplők: Fernanda Andrade, Suzan Crowley, Simon Quarterman (January)

2. The Divide

Egészen pontosan egy 2011-es filmről van szó, viszont azok után, hogy tavaly egy rakat film fesztivált megjárt, most a nagy közönség számára is érkezik.
A történet elején New Yorkot egy hatalmas robbanás rázza meg, embereink pedig atombunkerekbe menekülnek és egy darabig ott lézengenek, majd pedig a kinti világ is képbe kerül. A filmmel kapcsolatos eddig kikerült anyagok alapján egészen ígéretesnek látszik, plusz a fesztiválon is jó visszhangot kapott . 

Poszter is előzetes itt, valamint nyitó képsorok itt.

Rendező: Xavier Gens (Frontiére(s))
Forgatókönyvírók: Karl Mueller, Eron Sheean
Szereplők: Lauren German (Rém sötét vidék, Motel 2.), Michael Biehn (A bolygó neve: Halál), Milo Ventimiglia (Stay Alive - Ezt éld túl!, Boncasztal)

3. Underworld: Awakening

Az eddigi trilógia kibővül és jön a negyedik rész, 3D-ben, még durvább Kate Beckinsale-el és egész pofás látványvilággal. A történet egyébként A vérfarkasok lázadása című rész előzményeit mutatja be. Főhősnőnk Selena visszatér a világba egy kis fagyasztást követően, majd pedig meglepve tapasztalja, hogy az emberek ez időtájt már tudnak a vámpírok és vérfarkasok létezéséről és ezért háborút is indítanak, hogy elpusztítsák őket.

Ezzel a filmmel kapcsolatban is találtok bőven anyagot itt.

Rendezők: Mans Marlind, Björn Stein (Végső menedék)
Forgatókönyvírók: Len Wiseman (Underworld trilógia), John Hlavin, J. Michael Straczynski (World War Z), Allison Burnett (Gyilkosság online)
Szereplők: Kate Beckinsale (Underworld), Charles Dance (A végső megoldás: Halál), India Eisley (Headspace), Michael Ealy

4. The Woman in Black

Az 1989-es film remakeja, Daniel Radcliffe főszereplésével. Harry Potterünk ezúttal egy fiatal ügyvédet játszik, aki vidékre utazik, ahol is aztán vérszomjas szellemmel hozza össze a sors, aki nem mellesleg a helyieknek is bassza a csőrét. Na persze nem szó szerint. A forgatókönyvet Susan Hill regénye alapján írták.

A filmhez készült egyik poszter és az egyik előzetes fent van a blogon, az első előzetes pedig alant.

Rendező: James Watkins (Gyilkos kilátások)
Forgatókönyvíró: Jane Goldman
Szereplők: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds (Az operaház fantomja), Janet McTeer (Psychoville), Roger Allam (V, mint vérbosszú)

5. The Innkeepers

Ismét egy 2011-es film, amely nagyobb közönséghez majd csak idén jut el. Tulajdonképpen egy Sara Paxton-os kísértetházas, szellemes történetről van szó, ezúttal egy kis fogadóval a középpontban, ahová a régi munkatársak térnek vissza, hogy tanúbizonyságot nyerjen szellemes elképzelésük. 

Rendező: Ti West (Kabinláz 2.)
Forgatókönyvíró: Ti West (Kabinláz 2.)
Szereplők: Sara Paxton (Cápák éjszakája 3D), Pat Healy, Kelly McGillis (Stake Land)

6. Hansel and Gretel: Witch Hunters

Német-amerikai koprodukciós akció dús horror-vígjáték, legalábbis az ígéretek szerint. A Hansel és Gretel egyébként az itthon Jancsi és Juliska címen ismert mesére utal, viszont egy kis csavart kapunk a történetbe, ugyanis nem az ismert történetet dolgozták fel, hanem 15 évvel a mézeskalácsház incidens után járunk majd, főhőseink pedig ez időtájt boszorkányokra vadászgatnak.
Kíváncsi vagyok, remélem nem lesz olyan bosszantóan szar, mint a Piroskás feldolgozás Amanda Seyfrieddel, bár ennek elkerülésére talán garancia lehet Tommy Wirkola rendező neve, akinek a Náci zombikat is köszönhetjük.

Rendező: Tommy Wirkola (Náci zombik)
Forgatókönyvírók: Tommy Wirkola (Náci zombik), Dante Harper
Szereplők: Jeremy Renner (28 héttel később), Gemma Arterton, Famke Janssen (100 halálos lépés)

Előzetes egyelőre nincs.

Folyt köv.

Címkék: upcomings várható filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr123503061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.01.02. 20:15:09

na lesznek egész jo kis filmek, várjuk a folytatást :)
Hansel and Gretel: Witch Hunters-hez trailer:
youtu.be/ALbK5qFQtWY
(bár a minősége elég gyengus)

gorre126 2012.01.02. 20:26:37

Hát ez az Underworld nagyon szar lesz, igazi blockbuster... Viszooont, THE EXPENDABLES 2!

Cyril 2012.01.02. 21:38:28

hát nem volt rossz az EXPENDABLES1, jó volt látni az öregeket :) bár jobb lett volna ha a svájcinégger többet szerepel...

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.01.03. 16:20:29

Valóban úgy tűnik, hogy tartogat egy-két csemegét ez az év. Az elszántabb horror rajongóknak lesz miből válogatniuk. :)

süti beállítások módosítása