Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

David Cronenberg hétvége!

2011.12.16. 12:20 Csabi87

Megint eltelt 14 nap (úgy nagyjából), ezért ezen a hétvégén újabb 3 filmmel leszünk gazdagabbak. Ezúttal úgy gondoltam David Cronenberg, a biohorror atyjának kikiáltott rendező filmjeiről legyen szó.
Cronenberg 1943-ban született és kanadai filmrendező, nagy ismertségre talán a Videodrome című film után tett szert, aminek köszönhetően amerikai is tárt kapukkal fogadta a rendezőt, aki ennek ellenére jórészt továbbra is Kanadában forgatott, viszont jó kapcsolatai révén az egyik nagy amerikai forgalmazó forgalmazza a filmjeit.

Cronenberg egyébként biokémiát tanult és talán emiatt és fordult az érdeklődése az ilyen jellegű horrorfilmek felé és tény, hogy meghatározó produkciókat, ma már klasszikusnak számító filmeket forgatott.

Érdekesség lehet vele kapcsolatban, hogy a fia Brandon Cronenberg is rendezésre adta a fejét, aki éppen mostanában dolgozik első nagy filmjén az Antiviral-ön.

A film címeket egyelőre nem árulom el, de nagy meglepetés mondjuk szerintem nem lesz köztük.

Ja igen és még egy apró megjegyzés, a hétvégén és a jövőhét elején elmaradnak a hírek, előzetesek, ilyesmik, tartok egy kis téli szünetet, viszont ugye hétvégén adott a három film, valamint hétfőre és keddre is készültem egy-egy bejegyzéssel (ha a blog.hu is úgy akarja majd).

Jó hétvégét Nektek!

Címkék: hétvége közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr623466004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jig 2011.12.16. 17:20:32

A légy gyermekkori nagy kedvencem, hatalmas film!

süti beállítások módosítása