Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szar film előzetese

2011.11.30. 12:42 Csabi87

No kérem szépen a cím nem túl választékos, viszont a film se, így úgy éreztem megengedhetek magamnak ennyit. Az előzetes csak azért kerül ki, hogy ha valaki véletlen belefut a filmbe az ne nézze meg.

1. tény: Igaz a filmet nem láttam.
2. tény: De az előzetes is szar és az imdb pontozás is.

Egy 2001-es amerikai filmről van szó, amit az említett év végén dobtak piacra, aztán telt múlt az idő és úgy döntöttek, hogy idén még egyszer kiadják ezt a remeket, hátha van még olyan, aki nem vette meg. Úgy érzem volt még ilyen és még mindig van.

Egyébként egy misztikus thrillerről van szó, amiben egy sorozatgyilkos is szerepet kap, na meg a szex és a drogok, amolyan expolitionszerűség ez, de a legrosszabbik fajtából. Az előzetes már büntet. A színészeket nem érzem vérprofinak, a felvételek minősége a családi videóink minőségével vetekszik... sőt mi szebben dolgoztunk, pedig csak a nyaralást vettük fel.

A főelkövető egyébként Sean Weathers volt, aki 2006-ban is forgatott egy hasonló filmet, azt mondjuk már jobban pontozták.

És akkor a szörnyűség képekben:

Címkék: amerikai előzetesek sorozatgyilkos

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr833425764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása