Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

R.I.P. Ken Russell

2011.11.29. 16:56 Csabi87

Vasárnap elhunyt Ken Russell (84) rendező, forgatókönyvíró, színész.

Ezalatt a 84 év alatt 71 filmet rendezett, 34 forgatókönyvet írt és 24 filmben szerepelt, de ezeken kívül egyébként producerként, zeneszerzőként, szerkesztőként, operatőrként is közreműködött filmeken.

Az első nagy filmje az 1971-es Ördögök című életrajzi dráma volt, horror filmjei közül pedig a Változó állapotok, a Gótika, avagy a szellem éjszakája, A fehér féreg búvóhelye emelhető talán ki.
Utolsó rendezése 2006-ban volt a Trapped Ashes című horrorantológia egyik részét, egész konkrétan a The Girl with Golden Breasts című darabot rendezte.

Színészként pedig utoljára az Invasion of the Not Quite Dead című horrorban láthatjuk majd, ennek a filmnek egyelőre az utómunkálatai zajlanak.

Nyugodjék békében!
 

Címkék: gyászjelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr933421877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása