Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mosolygós gyilkos: Smiley

2011.11.28. 15:32 Csabi87

Egy egész pofás kis horrorfilm van a láthatáron, amelyet Michael J. Gallagher rendez és tulajdonképpen a fiatalember első nagy filmjéről beszélhetünk.

A forgatókönyvet Gallagher és Glasgow Phillips névre hallgató kollégája írta, utóbbival kapcsolatban egyébként érdekes lehet, hogy  South Park néhány részén is dolgozott illetve egy zombikomédia is fűződik a nevéhez.

A film egy sorozatgyilkosról Smiley-ról szól, akire csak azt lehet mondani, hogy hát nem édes? Jó pofa álarca ugyanis tényleg aranyossá változtatja, tettei azonban mindinkább gazfickóvá.

A film gyengeségének egyébként az előzetes alapján sajnos pont a szereplők tűnnek, ami egy hatalmas és berregő "EEEEE" hangot érdemelne, ha ez valami kvíz vetélkedő lenne, viszont mivel nem az, így csak bízhatunk abba, hogy hosszabban élvezetesebb lesz nézni őket.

Egyébként a szereplők közül párat említenék, Andrew James Allent, akit egy nagy büdös ponttyal vágnék pofán, de én már csak ilyen vagyok, illetve Caitlin Gerardot, aki ott volt A közösségi hálóban és csinos, Melanie Papalia, aki azért több helyen feltűnt már, pölö a Postal-ban is és ő is csinos.
Smiley szerepében pedig Michael Traynor (Pokoli édenkert) feszít.

 

Címkék: előzetesek gyilkos smiley sorozatgyilkos upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr493417941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása