Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Woman (2011)

2011.11.22. 19:12 Csabi87

Azt hiszem ismét csak tanúbizonyságot nyert az a tény, hogy ha nagyon vársz egy filmet, akkor szinte biztos, hogy rossz szájízed lesz, miután megnézted. Legalábbis a The Woman esetében megint így jártam.

A történet a következő: adott egy kisvárosi ügyvéd bácsi, aki eléggé sajátságos módon áll a családjához, leginkább egy nagy rakás pöcsként. Aztán egyszer csak vadászat közben az erdőben észre vesz egy "vadembert", egész konkrétan egy nőt, aki éppen mosdik és gondolom mivel meglátja a ciciket ezért úgy dönt, hogy na majd elkapja és megneveli... és igazából ennyi... erről szól a film.

Nem kifejezetten horrorfilmről van szó, ez mondjuk nem is volt titok... tény, hogy a vége egészen korrekt horror szempontból is, viszont az addig eltelt részek inkább egy drámai vonalat kapnak. Persze más kérdés, hogy ez a dráma milyen...

Nem tudom, könnyen lehet, hogy velem van a baj, de ez a film tök unalmas volt... értem, hogy dráma és wááá és dobjuk el a hajunkat... de ez a film korántsem annyira jó, mint ahogy azt a készítők beállították... persze jó, hát ezt kell mondaniuk, de akkor is.

Rengeteg rész, amivel szerintem dobni lehetett volna a filmen számunkra láthatatlan marad. Gondolok itt arra, hogy a gonosz főhősünk elkapja a vadnénit... majd egyszer csak már otthon kötözi ki... persze lehet, hogy nem lett volna túl izgalmas, ahogy viszi a nőt... de sokkal unalmasabb se lehetett volna, mint egyébként... teszem azt a nő magához tér cipelés közben... vagy akármi... 

A vadasszony civilizálása is fura... igazából olyan semmilyen... megfürdetik, etetik, megdugják... hmmm...

Aztán annyira az se volt kiélezve, hogy milyen gonosz is az apuka karakter... legalábbis én teljesen mást képzeltem... jó tény a végén bekeményít és a film vége remek... de egy jó 20 percért egy rossz 80 perc kell? Nem feltétlen hinném ezt.

Az operatőri munka egyébként rendben volt és a szereplőkről is elmondható ez. A gonosz apuka úgy amúgy egy remek karakter volt és a színészúr részemről 1 pontot minimum dobott az egészen. 

A filmet Lucky McKee rendezte, akinek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint a Bosszú, a Frankenstein játékai vagy Az erdő. Vele egyébként a The Woman kapcsán van is egy interjúfordítás. Itt ni.

A forgatókönyvet McKee és Jack Ketchum jegyzi.

Míg a főbb szerepekben Carlee Baker (Wicked Lake), Angela Bettis (Carrie [2002], Frankenstein játékai), Lauren Ashley Carter látható. 
Illetve a két főszereplő, a vadnénit alakító Pollyanna McIntosh (Offspring, Denevérek: Az emberfalók), és a gonosz bácsink Sean Bridgers (A kukorica gyermekei 2.)

Amit még talán megjegyeznék, hogy a The Woman az Offspring című film folytatása.

A pontokat nézve pedig 5/10 és ugye ebből egy pont Sean Bridgers.

Címkék: 2011 amerikai film 5/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr183389666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2011.11.23. 15:01:55

Teljesen egyetértek; olyan fura volt az egész film... a felétől úgy ahogy már lekötött, de az eleje az gáz.
Az apuka elég ferde volt, utáltam mint a **rt, na meg a fiuk se volt épp százas.
A vadcsajnak szurkoltam, a vége is olyan "nem befejezett", nyitottra hagyták - gondolom lesz 2. rész.
10/5 pont nem több, nem kevesebb.

bence.varga · http://bencevarga.wordpress.com/ 2012.06.01. 17:15:29

@Cyril: szerintem jó volt a film. A végét pedig direkt hagyták ilyenre, hogy te is gondolkozz! Sokkal izgalmasabb dolgokat tudsz magad kitalálni, mintha a szádba rágnak teszem azt egy adag sz-rt. Akkor meg mindenki mondogalódik, hogy bezzeg én jobbat csináltam volna...

xamuraj 2016.08.08. 19:20:36

Jó sokat megértettél a film lényegéből:))
Amúgy észrevehető írásaidon,gondolataidon,nem drámákon szocializálódtál.

süti beállítások módosítása