Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gyilkos cickányok visszatérnek

2011.11.21. 13:27 Csabi87

Picit érdekes a következő filmünk, ugyanis egy folytatásról van szó, viszont az első részt még 1959-ben készítettek és The Killer Shrews címen futott. 

Idén elkészült a folytatás, ami stílszerűen a Return of the Killer Shrews címet kapta.

Na most ezek elvileg cickányok, bár az előzetest elnézve inkább a Return of the CGI Dogs lenne az ideális cím... legalábbis az állatkertben nem ilyen a cickány, de az is lehet, hogy a szurikátával keverem.

Mindenesetre ezek a kis szörnyek 50 év után újra támadásba lendülnek és legyilkolják a szigetükön realityt forgató stábot.

Sajnos a buta CGI fenevadakon kívül CGI robbanást is kapunk... amit én nem erőltettem volna... de hát Steve Latshaw rendező úr (Hurrikán zóna) máshogy ítélte meg a helyzetet.
A forgatókönyvet Latshaw, Patrick Moran (Ha eljön Lámpás Jack), James Best (Death Mask és szereplőként az 1959-es részben is feltűnt) és Pat Moran írta.

A főbb szerepekben pedig John Schneider (A szörny 2.), Jeneta St. Clair (Paradox Alice) és Jennifer Lyons (Transylmania) lesz látható


 

Címkék: amerikai előzetesek cgi upcomings szörnyes

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr613398985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása