Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amanda Seyfried egy fasza thrillerben?

2011.11.19. 15:21 Csabi87

Úgy néz ki igen! Legalábbis az előzetes alapján a jövőre érkező Gone elég jóóó lesz, bizony így sok ó-val, ugyanis egy elég mozgalmas thrillernek ígérkezik a produkció.

Összességében én nem feltétlen vagyok oda a színésznőért, bár tény hogy voltak jó alakításai, viszont most mindenképpen sikerült felkelteni az érdeklődésemet.

A film története szerinte egy fiatal leányzó, akit ugye Amanda alakít, hazatér az esti melóból és nem találja testvérét annak ágyában. Főhősnőnk rögtön meg is ijed, hiszen úgy véli az a sorozatgyilkos tért vissza, aki pár évvel ezelőtt elrabolta őt. A renderők persze kételkednek, így saját magának kell belevágnia a kutatásba.

Az alkotást Heitor Dhalia rendezte, míg a forgatókönyv Allison Burnett (Gyilkosság online) munkája volt.

A főbb szerepekben ugye Amanda Seyfried (Az Ördög bújt beléd), Joel Moore (A balta), Wes Bentley (P2 - A rettegés új szintje), Jennifer Carpenter (Dexter, Karantén) és Sebastian Stan (Fekete hattyú) lesz látható.

Az előzetesért meg puszi a dreadcentral-nak.

Címkék: amerikai thriller előzetesek gyilkos sorozatgyilkos upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr653395015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása