Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Infliction előzetes

2011.11.15. 16:14 Csabi87

Hamarosan érkezik Matthan Harris rendező első nagy filmje a The Infliction. Nos Matthanről annyit érdemes tudni, hogy olyan sokoldalú, hogy az már gömb, hiszen a filmet rendezte, írta, főszerepelte és producerelte (ez utóbbi szó azt hiszem nem is létezik, de gyanús, hogy az előtte lévő se... pirosan alá húzta a böngésző... mindegy).

A film David O'Haráról szól, aki egy suhanc orvostanhallgató. Suhanc már csak azért is, mert nőket rabol el, akiket aztán meg is erőszakol meg meg is öl. Egy alkalommal azonban úgy dönt megtartja kiválasztottját, már csak a régi családja helyett is, akiket még gyerekkorában elvesztett. A rend éber őrei azonban máshogy gondolják és ki is szabadítják a Melissa névre hallgató nőszemélyt. David persze bedühödik és éktelen tombolásba kezd, hogy visszakapja a családját.

A produkcióban egyébként olyan horrorfilmes nevek is feltűnnek, mint Bill Moseley (Halloween, Az 1000 halott háza 2., A sötétség serege és még sok más), Sid Haig (Az 1000. halott háza 2.), Doug Bradley (Pinhead a Hellraiserből... jó ebben az új fajta szarban már nem ő volt, hanem egy jól lakott óvodás), illetve Lindsay Hightower, aki mondjuk speciel nem híres, de nő.

Egyébként érdekesnek tűnik a koncepció, de se a poszter (ami egyébként nagyon semmitmondó), se az előzetes (az ám meg  tovább után van) nem tűnik túl erősnek. Na de majd meglátjuk.

 

 

 

Címkék: amerikai előzetesek gyilkos sorozatgyilkos upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr323384627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása