Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kanadai horror: The Collapsed előzetes

2011.11.13. 17:10 Csabi87

Jövőév február 28-án érkezik DVD-re a The Collapsed című kanadai horror, amelyet persze már itt-ott vetítettek, például az amerikai Fangoria Fesztiválon is. Ezek alapján a film egyelőre nem áll túl jól, mindössze 2,6 pontos jelenleg az imdb-n.

A történet egy családról szól, akik a világvége után megpróbálnak életben maradni. Úgy döntenek, hogy a nagyvárosból inkább a kisebb közösségekbe vándorolnak, majd végül az erdőt vélik a legbiztonságosabbnak, amiről persze kiderül, hogy nem teljesen helyt álló.

A filmet Justin McConnell rendezte és írta, akinek eddig többnyire rövidfilmjei és dokumentumfilmjei vannak. Az írásba egyébként Kevin Hutchinson is besegített, akinek a horrorhoz többnyire sminkmesterként van köze, például a 2004-es Holtak hajnala remake-ben is részt vett.

A főbb szerepekben John Fantasia, Steve Vieira és Anna Ross látható.

Itt egy poszter, a tovább után pedig ott az előzetes.

 

 

Címkék: kanadai előzetesek világ vége poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr553374643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása