Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Jack Chop (2009)

2011.11.09. 16:37 Csabi87

Legutóbb pont a hónap első napján volt rövidfilm ajánló a blogon, szóval azt gondolom mindenképpen itt volt az ideje egy újabb kisfilmnek. 

A hétvégén ugye Adam Greennel és leginkább 3 filmjével foglalkoztunk, illetve akkor említettem, hogy Green az ArieScope nevű csapattal évente egyszer előrukkol egy halloween-i kis filmmel. 

Arra gondoltam, hogy habár ezen az ünnep jó egy héttel túl vagyunk, de mégis csak egy ilyen kisfilmmel leplek meg Titeket, amolyan after halloween-i filmként.

Ezúttal az ArieScope 2009-es rövidfilmje következik, amelyben Jack Chop megtanítja nekünk, hogy hogyan is kell tököt faragni a nagy ünnepre. A videó szokás szerint ezúttal is angol, de nagyobb angol tudás nélkül is élvezhető lehet az a szűk 3 perc. Illetve, ami fontos, hogy korhatáros film, szóval youtube regisztráció elvileg szükséges a megtekintéshez, de ugye gmail-es postafiókkal is be lehet jelentkezni.

Címkék: amerikai rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr453366185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása