Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bryan Fuller meg a sorozatok

2011.11.09. 14:44 Csabi87

Bryan Fuller neve a sorozat rajongók számára ismerős lehet, ugyanis a Haláli hullák, a Halottnak a csók, illetve a Hősök is Fuller nevéhez fűződik. 

Ezúttal pedig két újabb sorozat jön a sikeres író-producer nevével fémjelezve. Az egyik egy Hannibal Lecter-es sorozat, amit egyébként már biztosra vehetünk, ugyanis az NBC 13 részt látatlanba, pilot nélkül berendelt. Úgy kell nekik.

A másik sorozat pedig a Munsters elnevezésű darab lesz, amiből egyébként egy 1964 és 1966 között készült sorozatot a The Munsters-t veszi alapul. Az eredeti sorozat egyébként egy vicces családi fantasy volt, viszont az ígéretek szerint az új Munsters azért picit horrorosabb lesz az eredetinél.

Számomra egyébként talán inkább az utóbbi sorozat lesz érdekes, hiszen a klasszikus horror archetípusok kerülnek benne górcső alá.

 

 

Címkék: sorozatok upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr913364698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása