Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Underworld: Az ébredés előzetes

2011.11.06. 15:20 Csabi87

Juhej, van egy fain új HD-s előzetes az új Underworld filmhez, ami az Awakening, az az Az ébredés címet kapta. Kate Beckinsale már-már Milla Jovovich-nak tűnik, legalábbis nekem ő jutott eszembe, meg az előzetes is meglehetősen Resident Evil-ös lett... legalábbis arról meg az jutott eszembe. Mindenesetre nagyon fasza lesz és várhatjuk rendesen a februárt. Egyébként már csak a 3D miatt is mindenképpen moziba nézős filmről van szó, mert úgy néz ki, hogy bődületes akció orgiát kapunk a pofánkban (arcunkba, ha valakinek degradáló a pofa).

Egyébként valami új giga-szuper cgi farkas is megjelenik és jaj megint mindenkinek, aki nem tud jól harcolni az ilyen fenevadak ellen.

A filmet amúgy Mans Marlind és Björn Stein svéd rendező páros rendezi/rendezte.

Ja és mondanom se kell, hogy a nem sokára bekövetkező (vagy már bekövetkezett?) műanyag-vámpírok után (igen, a tvájlájtra célzok) végre igaziak is érkeznek a mozikba ;)

Címkék: amerikai előzetesek underworld 3d vámpír vérfarkas upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr323358133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása