Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 11. 06.

2011.11.06. 17:21 Csabi87
  • Érkezett egy logó a Hatchet 3. részéhez, ami a blogon most főleg aktuális az Adam Green hétvége miatt. Mondjuk az igazság az, hogy egyelőre semmi ördöngösségre ne számítsunk... most már nem két, hanem három balta. Egyelőre ennyi.
     
  • Lassan neki látnak William Lustig 1980-as Maniac című filmjének a remakejéhez. Az újrafilm rendezője Franck Khalfoun lesz, a producerek között pedig Alexandre Aja és Gregory Lavasseur neve szerepel. A film központi szereplője, a sorozatgyilkos Frank Zito karakterét pedig Elijah Wood fogja játszani.
     
  • Victor Salva új filmjéhez a Haunted-hez pont ma volt egy előzetes, akkor még nem sokat írtam, viszont időközben találtam egy hírt mi szerint Tobin Bell (Fűrész sorozat - Jigsaw) is szerepelni fog a filmben.
     
  • 2012-ben Bulgáriában kezdik forgatni a Lake Placid, magyarul Szörny film utolsó azaz negyedik részét, a Lake Placid: The Final Chapter-t. A sorozat első része egész pofás volt, majd egy kisebb hanyatlás következett, bár az az igazság én mindegyik részt bírtam, még ha minőségben tényleg negatív irányba ment a film. Az érdekesség egyébként a hír kapcsán, hogy a sorozat utolsó részében Robert Englund is feltűnik, Jim Bickerman-t, egy krokodil vadászt fog alakítani.
     
  • Nem rég szóba került a blogon az ifjabb Cronenberg, Brandon készülő filmje az Antiviral. Ezúttal a szereplők nevére is fényderült: Sarah Gadon (Dream House), Malcolm McDowell (Halloween I, II), Douglas Smith, Matt Watts, James Cade. Caleb Laundry Jones-ról pedig eddig is tudtok, hogy ott lesz a filmben.
     
  • Érkezett egy-két új kép a Dario Argento féle 3D-s Dracula filmhez, erre tessék.
Címkék: hírek maniac haunted dracula 3d hatchet 3 lake placid the final chapter antiviral

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr493358315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása