Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amber Lake előzetes

2011.11.06. 12:25 Csabi87

Múlt hónapban mutatták be az USA-ban az Amber Lake című dráma beütésű thrillert. A történet 3 fél testvérről szól, akik életükben először találkoznak apjukkal, annak tóparti házikójában. Aztán apuci hirtelen meg hal és jön a seriff... meg a rejtély.

Igazából nem tűnik rossznak, az előzetes alapján pedig egy picit lassabb menetű, de azért érdekes thriller vár azokra, akik befizetnek majd a filmre.

A rendezést Joe Robert Cole vezényelte és az Amber Lake a debütáló filmecskéje. A forgatókönyvet Cole írta, a saját Polly Cole, Mekenna Melvin és Natalie Smyka ötlete alapján, utóbbi 3 hölgy egyébként szerepel is a produkcióban. Illetve a stáb listáról két színészt említenék még meg: Carmen Argenziano-t (Azonosság, Csillagkapu) és Timothy V. Murphy-t (Üzenet a túlvilágról).

Az előzetest a tovább után rejtettem el.

Címkék: amerikai thriller előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr883358032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása