Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 11. 02.

2011.11.02. 18:57 Csabi87
  • Lassan neki kezdenek a Paranormal Activity-t kiötlő Oren Peli új filmjébe, amely egy nukleáris katasztrófát követő "szellem városban" fog játszódni és néhány barát történetét követi nyomon. A forgatókönyvet jegyzi Peli, a rendezés Brad Parker feladata lesz, míg a filmben Jonathan Sadowski, Devin Kelley, Jesse McCartney, Olivia Taylor Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal és Dimitry Diatchenko lesz látható. Lehet, hogy egy csernobili sztorit kapunk? Ja cím még nincs.
  • Két új résszel bővül hamarosan a Cabin Fever (Kabinláz) című film. Az egyik rész a "Cabin Fever: Patient Zero" míg a másik "Cabin Fever: Outbreak". Előbbit Wade Wall (The Hitcher, When Strangers Call) írja, míg utóbbiért Adam és Deborah Marcus (Leatherface 3D, I Walked With a Zombie) lesz a felelős. A forgatások jövő tavasszal kezdődnek a Dominikai Köztársaságban.
     
  • David Cronenberg (Porontyok) édes kisfia Brandon Cronenberg is kedvet kapott a rendezéshez, és a saját maga által írt Antiviral című thrillert fogja rendezni, Caleb Landry Jones-szal a főszerepben. Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ifjabb Cronenberg már rendezett, de "csak" rövidfilmeket.
     
  • Pár név az új Riddick filmmel kapcsolatban. Persze egyik színész sincs még hivatalosan a stábban, de a pletykák szerint Andreas Apergis, Katee Sackhoff (White Noise 2, Growl), Bokeem Woodbine (Devil) és Dave Batista is jó eséllyel pályázik.
     
  • A Shark Night 3D után David R. Ellis rendező és Sara Paxton úgy néz ki újra együtt fognak dolgozni, még hozzá a The Briar Lake Murders című horrorfilmen, amelyet előre láthatólag 2013 januárjában vetítenek az amerikai mozik. A forgatókönyvért hárman felelnek: Walter Jakubowski, Neal Fischer és David Nevarez. Még Paxton kisasszony mellet Gia Bay (Kill Factor, Death of Evil) feltűnése a biztos egyelőre.
     
  • Megérkeztek az első képek a Dead Before Dawn 3D című filmhez, amelyben Christopher Lloyd-é a főszerep és ő az aki zemonokkal - félig zombik, félig démonok - fog harcolni. A film jövőre érkezik April Mullen rendezésében és Tim Doiron forgatókönyvével. A képekért katt ide

 

Címkék: hírek riddick chernobyl diaries antiviral cabin fever dead before dawn 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr433346327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása