Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dino Wolf előzetes

2011.11.01. 10:48 Csabi87

A tegnapi Sand Sharks után, ha lehet, most egy még blődebb film következik. A Dino Wolf, az imdb szerint 2009-ben már megjelent Dire Wolf címen és ilyen címen 1,8 pontos átlagértékkel bír, ami bizony a nevetségesen szánalmas kategóriába hullajtja a filmet, ám de viszont azt gondolom, hogy néha pont ilyen filmekre van szükségünk. Személy szerint én imádom ezeket a ZS kategóriás mocskokat, sőt talán a film előnyére írhatjuk, hogy itt nem holmi CGI-vel dolgoztak.

A filmet Fred Olen Ray rendezte, aki 119 másik filmmel tette ugyanezt, ami mindenképpen szép szám. Más kérdés, hogy nagy részük a Dino Wolf-hoz hasonlóan a B-től Zs-ig terjedő skálán helyezkedik el. Piton 2., Halálos merülés 2., Börtön háború, Börtönbolygó, Izzó bosszú, csak, hogy párat említsek Ray műveiből.

A forgatókönyvet Dan Golden (Piton 2.) és Patrick Moran (Jack-O) jegyzi, míg a főbb szerepekben Gil Gerard (A csontevő), Maxwell Caulfield (Nightmare City 2035), Steven Lee Allen (Útvesztő) és Angela Duffy (Secrets of Fenville) nevével találkozhatunk.

Előzetes a tovább után.

Címkék: amerikai előzetesek szörny

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr703344373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása