Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Mr. Tricker's Treat (2011)

2011.10.26. 17:32 Csabi87

A közelgő Halloween miatt Mike Kochansky 2011-es rövidfilmje abszolút témába vágó. 
A történet Mr. Trickerről szól, arról a Mr. Trickerről, aki véresen komolyan veszi a Halloweent, legalábbis, ami a dekorációt illeti.

Az udvarra ugyanis a töklámpások, sírkövek és az ilyenkor szokásos díszítőelemek mellé társul egy akasztott ember és egy csontváz jelmezbe öltözött tag is, akinél a cukorkás doboz van. A közös bennük, hogy Mr. Tricker mindkettőjüket elkapta és mielőtt ez megtörtént volna még éltek.

A picit több, mint 5 perces filmecske egész jól sikerült, a képi megvalósítás szerintem korrekt és maga a történet is egyszerű, de nagyszerű.

A rendezést, mint már említettem Mike Kochansky érdeme, akinek idén volt egy másik rövidfilmje a Souldrop című akciós darab, de ennyi.

A forgatókönyvet is ő, illetve Mark Byers jegyzi, csak úgy, mint a Souldrop esetén.
A szereplők között mindössze négy nevet találunk, viszont közülük a szőke csajt Carrie Seimet és Michael Serratot említeném meg. 

Címkék: amerikai halloween rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr383331062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása