Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: King in the Box (2007)

2011.10.20. 18:00 Csabi87

Mára egy inkább viccesebb, mint horrorosabb rövidfilmet ajánlanék 2007-ből és tulajdonképpen nem is akárkitől, ugyanis a King in the Box című filmet Adam Green A balta (The Hatchet) rendezője készített. 

A filmet Green-ek amolyan Halloween-i meglepetésnek szánták, úgy hogy talán picit korán lövöm el, bár itthon azért nem feltétlen ünnepeljük ezt az egészet. 

A történet CEO Jack-ről, a feleségéről és a Királyról szól, akik Halloween estéjén botlanak egymásba. CEO Jack és a felesége éppen nagyban örül a Burger King felett aratott győzelmének, hiszen hasonló üzletben utaznak, amikor előkerül a király, hogy végezzen velük.

Köbö 8 perces játékidőről beszélhetünk és vélemény szerint zseniálisra sikeredett az egész. 

A rendezésbe és az írásba Adam Greennek Ryan Schifrin is besegített, szóval ők ketten jegyzik a King in the Box-ot. 

A szereplők közül Rileah Vanderbilt az, akinek az arcát is látjuk, érdekesség vele kapcsolatban, hogy amúgy A balta smink mesterei között is ott volt, sőt mi több ő alakította a fiatal Victor Crowley-t mind a két részben. 
CEO Jacket Ryan Turek játszotta, ő ír, rendez, producerkedik és színészkedik is, szóval mindenből egy kicsit, de itthon is ismert filmben nem nagyon tűnt még fel.
A király álarca mögött pedig Robert Pendergraft lapult, aki ettől függetlenül mint speciális effektekért felelős személy van jelen a filmekben, pölö A baltában, a Vérszörfben, az Aki bújt, aki nem 2. részében vagy a Chillerama-ban is ott volt ilyen státuszban. 

Címkék: amerikai vígjáték rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr663306827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása