Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Woman in Black előzetes

2011.10.16. 10:48 Csabi87

Jövőév februárjában érkezik az 1989-es The Woman in Black című film újra feldolgozása, amely filmet egyébként Susan Hill azonos című regényét veszi alapul. A könyv egyébként magyarul is megjelent és egy gótikus kísértethistóriának örülhetnek azok akik elolvassák. 

Egyébként mind a könyv, mind a film hatalmas sikert aratott, Angliában színdarab is készült egyébként belőle.

Az új változatban Arthur Kipps szerepét Daniel Radcliffe kapta, akit ugye a Harry Potter filmekből ismerhetünk. Az előzetes alapján pedig mindenképpen ígéretesnek tűnik ez az angol alkotás.

A rendezést James Watkins irányította, akinek korábbi rendezése az Eden Lake (Gyilkos kilátások) című film, ami vélemény szerint remekre sikeredett. Illetve még meg lehet említeni azt is, hogy Watkins írta is az Eden Lake-et, illetve a Barlang 2. részének és az Én pici szemem c. film forgatókönyve is hozzáköthető.

A The Woman in Black forgatókönyvét egyébként Jane Goldman jegyzi, akinek piros a haja és korábban a Csillagpor, a Ha/Ver és az új X-men film forgatókönyvét írta.

Az előzetes a tovább után, érdemes vetni rá egy pillantást. 

 

 

Címkék: angol szellem előzetesek gótikus upcomings the woman in black

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr333306358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása