Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stephen King: Tóparti kísértetek előzetes

2011.10.15. 13:00 Csabi87

Hamarosan a TV-be kerül egy újabb Stephen King adoptáció, ezúttal a Tóparti kísértetek című regényből (Bag of Bones). Tulajdonképpen egy négy órás mini sorozatot kapunk majd és külföldön december 11-12 között fogják sugározni.

A történet Michael Noonan íróról szól, aki elég sikeres, ám egy nap Jo a felesége meghal, az író pedig érthetően picit magába zuhan. Úgy dönt leutazik tóparti nyaralójukba a Nevető Sarába, amiben egyébként korábban titokzatos dolgok történtek. Noonan rossz álmok kezdik gyötörni és valami furcsa rejtély is körvonalazódni látszik. Nagyjából erről szól a történet, amit egyébként könyvben is érdemes elolvasni szerintem, de az előzetes és az így készült videó alapján jónak ígérkezik a film is.

A rendezést Mick Garris irányította, aki a Félelem maga és a Horror mesterei sorozat creator-i pozíciójából lehet ismerős, de ő rendezte A golyó, a Ragyogás mini sorozat, a Quicksilver Highway-t és az Alvajárókat ás a Végítéletet is, csak hogy Stephen King filmeket említsünk.

A forgatókönyvet Matt Venne írta, aki a Tükrök 2. és a Fehér Zaj második részének esetében tette ugyanezt.

Michael Noonan szerepében Pierce Brosnan-t üdvözölhetjük, míg rajta kívül Melissa George (A Lonely Place to Die, Triangle), Annabeth Gish (Texas Killing Fields) és Willaim Schallert (True Blood) tűnik fel a főbb szerepekben.

A két videót a tovább után találjátok.

 

 

 

Címkék: amerikai stephen king előzetese upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr203304636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása