Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rosewood Lane előzetes és poszter

2011.10.14. 18:30 Csabi87

Végre érkezett egy előzetes Victor Salva új filmjéhez a Rosewood Lane-hez. Salva neve ismerős lehet a horrorrajongók számára pölö az Aki bújt, aki nem című film 2 részét rendezte és írta, de egyébként készül a sorozat harmadik része is, vagy például a '89-es Clownhouse is Salva műve volt.

Ezúttal egy horror-thrillerrel készül az úr, aminek története Sonny Blake doktornéniről szól, aki egy rádióban is dolgozik, és édesapja halála után beköltözik annak házába. Azonban feltűnik egy nem kívánt személy, aki zaklatni kezdi Sonny-t és mint kiderül, már Sonny apukáját is zaklatta. Hű az annyát.

A főszerepben Rosie McGowan (Grindhouse - Terrorbolygó), Lauren Vélez (Dexter), a jó öreg Ray Wise (Dead End) és Lin Shaye (Dead End) teszi tiszteletét többek között.

Az előzetest a tovább után találjátok. 

 

 

Címkék: amerikai thriller előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr473303045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása