Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alarming (Big Fucking Monster) előzetes

2011.10.13. 13:34 Csabi87

Jövőre érkezik Ryan Nicholson új filmje az Alarming, ami egyébként korábban a Big Fucking Monster címre hallgatott, ami kifejezetten találó volt.

A történet ugyanis pár emberkéről szól, akik egy ősi erdőben kirándulnak egy biztonsági őr vezényletével. Ez eddig szép és jó is lenne, de egy kibaszott nagy szörny is van az erdőben. A többit pedig sejthetjük.

Független kis horrorról van egyébként szó, az előzetest pedig mindenképpen érdemes csekkolni.

A filmben egyébként találkozhatunk Havanna Guppy-val, aki nem egy hal, és eddig leginkább sorozatokban láthattuk. Ott lesz még Glenn Hoffmann, Sean Lafontaine és Nayden Palosaari is.

A forgatókönyvet a rendező ötlete alapján Jordan Boos írta le, akinek ez az első forgatókönyve. A rendező pedig a már említett Ryan Nicholson, aki azért ismerős is lehet akár leginkább talán sminkmesteri státuszban, hiszen jó pár sorozatban és horrorfilmben is közreműködött ilyen minősítésben, de ezentúl rendezett is pár filmet mondjuk a Live Feed vagy a Gutterballs című horrorokat.

Az előzetest a tovább után találjátok.

Címkék: amerikai előzetesek szörny upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr823299745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása