Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit kérdeznél Hatvani Balázstól?

2011.10.12. 19:39 Csabi87

Hölgyeim és uraim, az a tényállás, hogy egy igen örömteli hírem van így ma estére. Amit tudni kell hozzá, hogy a blogolás mellett egyébként is foglalkozom írással, rádiózással, az utóbbi időben inkább előbbivel. Egy szegedi egyetemi lapnál fogok most írogatni, de nem is teljesen ez a lényeg, hanem az, hogy az ottani lapba készül egy interjú Hatvani Balázzsal a Gingerclown rendezőjével, írójával (előzetes+poszter a filmhez). 

Miután beszéltem Balázzsal és a lap szerkesztőjével is, abban maradtunk, hogy az interjú a blogra is ki kerül majd. Ezek után pedig felmerült az ötlet, hogy esetleg hátha nektek is lenne kérdésetek Balázshoz. Mivel erre Ő is rábólintott ezért tulajdonképpen nincs is semmi akadálya.

Tehát ha valakiben kérdések motoszkálnak akkor most itt a lehetőség. A kérdéseket akár írhatjátok ehhez a poszthoz kommentben, vagy akár e-mailben is a blog e-mail címére (talesfromtheblog@gmail.com). 

Legkésőbb péntek este 19:00-ig jöhetnek a kérdések, ha vannak.

Balázsnak pedig ezúton is köszönünk mindent!

 

 

Címkék: közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr813297860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.10.12. 20:28:45

1. Mikor lesz a Thelomeries bemutatója?
2. Mikor jön az előbbi film első igazi előzetese?

süti beállítások módosítása