Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011.10.11.

2011.10.11. 15:59 Csabi87
  • Lefoglalták a Brad Pitt-es World War Z fim fegyvereit a TEK (Terrorelhárítási Központ) emberei. A fegyvereket ugye London-ból küldték az itt forgatott részekhez és a mindenre elszánt magyar Jack Bauerek lecsaptak. Cikk az origon, ami nem olyan hosszú, mint amilyen unalmas.
     
  • Jaj de nagyon forog Dario Argento 3D-s Dracula filmje, amit Argento írt és rendezett. Az olasz-francia-spanyol koprodukciós alkotásban Rutger Hauer, Asia Argento és Thomas Kretschmann is feltűnik. Egyébként a forgatás Magyarországon zajlik. Ami miatt pedig érdekes ez a hír, hogy érkezett pár kulissza mögött kép: ide.
     
  • Van egy Underworld képsorozat is, mert az is menő.
     
  • Na és mivel ma a képek világnapja van, legalábbis minden jel arra utal, így még egy képsorozat, ezúttal a The Walking Dead 2. évadhoz, remek képekkel itt.
Címkék: hírek képek underworld world war z the walking dead dracula 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr153294883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása