Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Divide poszter és előzetes

2011.10.08. 15:43 Csabi87

Korábban már egy hangyabokányit szóba került a The Divide, Xavier Gens rendező új filmje, ami a Toronto After Dark Film Fesztiválon biztosan ott lesz és tulajdonképpen pár más fesztivált is bejár. A rendező neve egyébként a Frontiére(s) című francia horror kapcsán lehet ismerős, hiszen azt is Gens rendezte, csak úgy mint a Hitman filmet. Utóbbi talán felejthető, viszont előbbi egy nagyon kellemes horrorélmény, tehát bizakodhatunk a The Divide kapcsán. 

Az írás Karl Mueller és Eron Sheean feladata volt. Színészként pedig Lauren German, Mili Ventimiglia, Michael Biehn lesz majd többek között látható. 

Ugye ez a a film, amit azzal a szöveggel reklámoznak, hogy mielőtt a világ végét túléled még sok mást túl kell élned. 

No, de amiért most szóba kerül itt a film, az az új poszter, illetve ha már The Divide, akkor a tovább után ott lapul az előzetes is.

 

Címkék: német amerikai kanadai thriller sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr563285444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása