Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 10 leggyakoribb karakter a horrorokban

2011.10.06. 10:06 Csabi87

A horrornews.net összeszedte nekünk azokat a karaktereket, akik szinte minden horrorfilmben előfordulnak, akik nélkül tulajdonképpen nincs is horror.

A lista angol változatát itt találjátok, viszont a felsorolásnak itt is meg van helye egy kis kommenttel fűszerezve. Persze ha valaki lemaradt a listáról ne habozzatok megemlíteni.

A néger srác
A néger srác általában izmos és mindig ő az aki elsőként megy neki a veszélynek, sokat nem szerepel, ugyanis az esetek többségében már az első 15 percben halálát leli.

A hitetlenkedő
Ő az, aki nem hisz a démonokban, a szellemekben, a gonoszban, a gyilkos gyerekekben, vagy az erdőben élő fura szörnyben. Viszont ez az mindent tagadó felfogása olyan erős, hogy kész bizonyítani is azt, ami viszont általában karakterünk halálával végződik. Ha nincs néger srác, akkor a hitetlenkedő hal meg elsőként.

A szexelő pár
Minden horrorba kell egy szexelő párocska. Természetesen ők is halálra vannak ítélve, a legtöbbször szex közben. A gyilkos általában a sráccal kezd, majd a nő következik. Eltűnésük felfedezése pedig általában ezzel a mondattal kezdődik: "Hol van Jane és Jack?"

A szőke
A szőke nem csak a viccekben van jelen, hanem általában a horrorfilmekben is. Ő az a csaj, aki buta, sokat nevet, hangos, rágózik és mindenkivel lefekszik, aki szembe jön. Néha előfordul, hogy a szexelő pár egyik tagja. A halála a film egyik tetőpontja, mivel általában meztelen/félmeztelen történik mindez.

A sportoló
Tipikus karakter, általában a futball csapat kapitánya. A legjobb nő az övé, aki néha a szőke. Előfordul, hogy a karakter öngyilkos lesz, mivel elveszti a szőkét. Nem olyan izmos fajta, mint a néger srác, de azért nem marad el tőle messze.

Az öreg fószer
Általában a legidősebb karakter, aki bölcs és mindentudó, néha még a 3. részig és képes kihúzni. Tanácsaival és intelmeivel próbálja segíteni a fiatalokat, vagy egyszerűen csak megpróbál rájuk ijeszteni.

A csaj, aki nem akarja elhagyni a házat
Általában csaj játssza ezt a karaktert. Érzelmi okokból nem akarja elhagyni a házat és úgy gondolja biztonságosabb bent. Ennek két vége lehet: mikor egyedül marad végeznek vele... vagy a többiekkel végeznek és utána következik ő. Egy biztos, ez a karakter semmiképpen nem marad életben.

A szexis csaj
A "mindent a szemnek" elv miatt kerül a karakterek közé és általában jól meg van áldva. Picit buta, de nem annyira mint a szőke. Mindig meghal, de lassan, elnyújtva és szexis testrészeket villantva. Abban biztosak lehetünk, hogy a mellei a film szerves részét fogják képezni és várjuk is ezt bőszen.

A helyi menő
A harmadik legizmosabb karakter a sorban. Mindenkinek segít és általában nála van a fegyver. Furgonjával sok szorult helyzetből kikerül, viszont a végén ő is meghal, de ő okozza a legtöbb kellemetlen percet a fő gonosznak.

A magányos farkas
Könnyű észrevenni, mindig máshogy öltözik, mint a többiek. Lehet férfi vagy nő. Különös képessége, hogy képes túlélni, miközben a többiek odavesznek.


 

Címkék: cikk web

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr523279935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása